چهارشنبه ۰۳ دی ۹۹ ۱۷:۲۸ ۱۶ بازديد
قارچ، خوراكي خوشمزهاي است كه انواع مختلف و متنوعي دارد. قارچها رنگ، بافت، شكل و خواص مختلفي دارند.
قارچ يكي از موادغذايي مفيد و مغذي براي سلامت بدن است و قارچ پلو، از انواع پلو قاطي و مخلوط لذيذ و خوشمزه است كه دستور بدون گوشت آن، براي گياهخواران بسيار مفيد است. در ادامه با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم
- قارچ: نيم كيلوگرم
- برنج: ۲ و نيم ليوان فرانسوي دستهدار (براي ۴ نفر)
- رب گوجهفرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
- پيازداغ: ۳ قاشق غذاخوري
- زرشك: ۱/۲ پيمانه
- كره: ۵۰ گرم
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
- آبليموي تازه: ۱ قاشق مرباخوري
- سيبزميني: ۱ عدد متوسط براي تهديگ
- روغن سرخكردني: به مقدار لازم
طرز تهيه قارچ پلو
- براي تهيه قارچ پلو ابتدا بايد برنج را براي چند ساعت، بگذاريد خيس بخورد تا راحتتر بپزد. در حين خيسخوردن برنج، ميتوانيد مايه برنج را آماده كنيد. براي تهيه مايه برنج، قارچها را به هر شكلي كه دوست داريد(ترجيحا قطعات كوچك) خرد كنيد و روي قارچها، كمي آبليمو بريزيد تا سياه نشوند. كف تابه مقدار بسيار كمي روغن سرخكردني بريزيد و قارچها را سرخ كنيد. پس از اينكه آب قارچها خشك شد، پياز داغ را به آن اضافه كنيد. پس از كمي تفت خوردن مواد، رب، نمك، فلفل و زرشك را اضافه كنيد.
- در مراحل آخر تفت خوردن مواد، ميتوانيد براي خوشطعم شدن، كره را اضافه كنيد.
- پس از اينكه برنج چند ساعت خيس خورد، كف قابلمه را با كمي روغن سرخكردني چرب كنيد و سيبزمينيها را براي تهديگ، بچينيد. ابتدا بايد حرارت زير قابلمه زياد باشد تا سيبزمينيها در آخر طلايي و ترد شوند.
- سپس برنج و مخلوط قارچ و زرشك طعم دار شده را به شكل لايه لايه در قابلمه بريزيد. در انتها، زير شعله را كم كنيد تا برنج بهخوبي دم بكشد. نوش جان!
- ميتوانيد قارچ پلو را با تكههاي مرغ درست كنيد و آن را خوشطعمتر كنيد. از اين پلوي خوشمزه ميتوانيد در مهمانيها و مراسم خود نيز استفاده كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي ايراني “طرز تهيه كته زردآلو” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد