یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹ ۱۳:۴۰ ۳۴ بازديد
امروزه اين غذاي مقوي در بسياري از شهرها و حتي كشورهاي دنيا به روشهاي متفاوتي طبخ ميشود و از آن به عنوان يك غذاي انرژي بخش و مفيد ياد ميشود
خاگينه خرما غذايي راحت و مقوي كه درست كردن آن تنها چند دقيقه طول ميكشد، اما طعم لذيذ و متفاوت آن تا مدتها در ذهن و خاطرتان خواهد ماند. امروزه اين غذاي مقوي در بسياري از شهرها و حتي كشورهاي دنيا به روشهاي متفاوتي طبخ ميشود و از آن به عنوان يك غذاي انرژيبخش و مفيد ياد ميشود. در ادامه مطلب طرز تهيه خاگينه خرما را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- خرما: ۱۰ عدد
- كره: ۲۵ گرم
- گردوي خرد شده: ۲ قاشق غذا خوري
- دارچين: نصف قاشق چاي خوري
- پودر زنجبيل: به مقدار لازم
- نمك: خيلي كم
- عسل: چند قطره براي روي خاگينه
طرز تهيه خاگينه خرما
- خاگينه تبريزي با خاگينه زنجاني متفاوت است. براي درست كردن خاگينه زنجاني ابتدا هسته خرما را جدا كنيد و به وسيله چاقو هر خرما را به ۴ تكه مساوي تقسيم كنيد. مقداري كره داخل ماهيتابه بريزيد و اجازه دهيد با حرارت ملايم گرم شود. سپس خرما را به آن اضافه كنيد و بگذاريد براي چند دقيقه نرم شود. دارچين و زنجبيل و گردوي خرد شده را به آن اضافه كنيد و مواد را ۲ دقيقه تفت دهيد.
- تخم مرغها را داخل يك كاسه بشكنيد و با همزن دستي يا چنگال به خوبي بزنيد و مقداري نمك به آن اضافه كنيد. سپس خرما را در ماهيتابه پخش كنيد و سپس تخم مرغها را به آن اضافه كنيد. مطمئن شويد مواد به طور يكنواخت در همه ماهيتابه پخش شده باشد. سپس درب ماهيتابه را بگذاريد و اجازه دهيد تخم مرغها براي چند دقيقه پخته شوند. بعد از پخته شدن تخم مرغها، خاگينه خرماي مقوي و خوشمزه را در ظرف مناسب سرو كنيد و چند قطره عسل و مقداري پودر دارچين روي آن بريزيد و ميل كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع خاگينه “طرز تهيه خاگينه ذرت” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
طرز تهيه شيله عدس؛ آش تبريزيها
طرز تهيه سوپ شلغم و جو درماني براي كرونا
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد