یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹ ۱۳:۳۵ ۲۴ بازديد
مرغ را ميتوانيد به صورتهاي مختلف كباب كنيد. روش زير بسيار لذيذ و آسان است.
كباب كوبيده مرغ جز محبوبترين كبابهاي رستوراني است كه ظاهرا رگ و ريشه قُمي دارد. كباب كوبيده مرغ رستوراني دقيقا همان طعم جوجه كباب را دارد با اين تفاوت كه طرز تهيه آن كمتر از جوجه كباب دردسر دارد و به راحتي در تابه آماده ميشود. اگر هم بخواهيد عطر و بوي زغالي به خودش بگيرد يك ترفند ساده دارد كه ما آن را به شما ميگوييم. در ادامه مطلب طرز تهيه كباب كوبيده مرغ تابه اي را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- سينه مرغ بدون پوست و استخوان: ۲ عدد
- پياز بزرگ: ۲ عدد
- سير رنده شده: ۳ حبه (يا ۱ قاشق چايخوري پودر سير)
- زعفران دم كرده غليظ: ۲ قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل قرمز و سياه: به مقدار لازم
طرز تهيه كباب مرغ تابه اي
- ابتدا سينه مرغ بدون پوست و استخوان را به همراه سير در غذاساز ميكس كنيد تا يكدست شود يا با چرخ گوشت چرخ كنيد. پيازها را رنده كنيد و آب اضافي پياز را بگيريد. پياز رنده شده را به مرغ چرخ كرده اضافه كنيد، زعفران، فلفل، نمك و زردچوبه را اضافه كنيد و گوشت را خوب با ساير مواد ورز دهيد. مواد را در يك ظرف دردار بريزيد و به مدت ۱ ساعت در يخچال نگه داريد. بعد از يك ساعت مايه كوبيده جوجه را از يخچال بيرون بياوريد و به سيخ بكشيد و روي منقل كباب كنيد.
- اگر ميخواهيد كوبيده مرغ تابهاي درست كنيد كف يك تابه رژيمي يا چدني را كمي چرب كنيد و با دست گوشت را حالت بدهيد و كف ماهيتابه بچينيد. براي اينكه كوبيده مرغ شما بو و طعم زغالي به خودش بگيرد در اواسط پخت كوبيده مرغ در ماهيتابه دو تكه زغال را حسابي روي گاز بگذاريد تا سرخ شود. سپس در اواخر پخت كوبيده يك نعلبكي يا درب قابلمه كوچك را در ماهيتابه بگذاريد، زغالها را روي آن قرار دهيد و كمي كره آب شده روي زغال بريزيد.
- درب ماهيتابه را ببنديد و ۵ دقيقه اجازه دهيد روي شعله ملايم در همين حالت بماند. درب ماهيتابه را برداريد و كوبيده مرغ را در ظرف مورد نظر سرو كنيد. در صورت تمايل مقداري كره را آب كنيد و روي كوبيده مرغ در همان حالتي كه داغ است بريزيد. گوجه فرنگيها را هم بعد از درست شدن كوبيده در تابه بريزيد و درب تابه را بگذاريد تا خوب بپزد. در صورت تمايل همان ترفند زغال را براي گوجه فرنگي هم به كار ببريد. كوبيده مرغ را با برنج يا نان و همراه با مخلفات ديگر سرو كنيد. كوبيده مرغ را در تستر هم ميتوانيد درست كنيد. سيني تستر را چرب كنيد، كوبيده مرغ را با دست حالت دهيد و در سيني بچينيد. مدت زمان پخت كوبيده مرغ در تستر يا فر بستگي به درجه تستر شما براي غذاهاي كباب و گريل دارد كه معمولا روي آن درج شده است.
- يك روش ديگر طرز تهيه كباب كوبيده مرغ با دنبه گوسفندي است. مقداري دنبه گوسفند همراه با سينه مرغ چرخ كنيد تا يك كوبيده نرم و لذيذ داشته باشيد. در اين صورت ديگر روي كوبيده كره آب شده نريزيد.
- كباب كوبيده مرغ لبناني هم بسيار مشهور است و به همين ترتيب درست ميشود اما تفاوت در ادويه آن است. كوبيده مرغ لبناني در تركيب ادويه خود زيره، هل سابيده و جوز هندي دارد و حدود يك قاشق غذاخوري گشنيز ساطوري ريز شده هم به گوشت كوبيده اضافه ميكنند.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع كباب تابه اي “طرز تهيه كباب تابه اي در فر” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
طرز تهيه و مزه دار كردن جوجه كباب در فر
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد