خاگينه ذرت در عين سادگي بسيار لذيذ است و در مدت زمان كمي آماده ميشود.
خاگينه ميان وعده و صبحانهاي بسيار لذيذ و با دستور پخت متنوع است. خاگينه ذرت را ميتوان به تنهايي و يا با موادي همچون هويج و كدوي ريز خرد شده و يا هر ماده ديگر در دسترسي، پخت و اگر نگران سرخ شدن اين ميانوعده هستيد، ميتوانيد پس از سرخ كردن آنها را در يك كاغذ دستمالي حولهاي و يا كاغذهاي مخصوص آشپزي روغن گيري كنيد. اندازه اين خاگينهها بسته به سليقه شما است ميتوانيد كل ماهيتابه را با مواد بپوشانيد و يا اين كه به اندازه چند قاشق در تابه ريخته و سرخ نماييد. در هنگام سرو خاگينه ذرت از سسكچاب و يا ماست موسير براي خوش طعم شدن ميتوانيد استفاده كنيد. در ادامه طرز تهيه خاگينه ذرت را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
-
- دانه ذرت : ۳ فنجان
- آرد كامل : ۱ فنجان
- شكر : ۱ قاشق غذاخوري
- تخممرغ همزده : ۲ عدد
- پودر پكينگپودر : ۱ قاشق چاي خوري
- نمك : ۱/۲ قاشق چاي خوري
- فلفل سياه : ۱/۴ قاشق چاي خوري
- خامه سفت : ۳/۴ فنجان
- روغن : براي سرخ كردن
- فلفل دلمهاي : براي تزيين
طرز تهيه خاگينه ذرت
- ابتدا خامه و تخممرغها را با هم در يك كاسه مخلوط نماييد.
- ذرت، آرد، شكر، بيكينگ پودر، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.
- اين دو تركيب را با هم مخلوط كنيد.
- حال ميتوانيد تركيب حاصل را در تابه كه از محتواي روغن داغ برخوردار است سرخ كنيد.
- خاگينه ذرت جزو پيش غذا – املت و كرپ است.
- زمان آماده سازي مواد اوليه آن حدودا ۱۰دقيقه است.
- زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰دقيقه است.
- خاگينه ذرت را ميتوانيد در وعده صبحانه و ميان وعده سرو كنيد.
- توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي ۱ نفر مناسب ميباشد.
- در موقع سرو خاگينه ذرت از سس كچاپ و يا ماست موسير به منظور خوش طعم كردن ميتوانيد استفاده كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع كتلت “طرز تهيه خاگينه تبريزي زعفراني” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد