• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه بلدرچين سوخاري در فر

۲۴ بازديد

از آنجايي كه بلدرچين اندازه كوچكي دارد دريك وعده مي‌توان از ۲ عدد بلدرچين استفاده كرد. براي خوش طعم‌تر شدن بلدرچين بايد آن را با مواد مختلفي مزه‌دار كنيد.

بلدرچين سوخاري

اگر تا به حال طعم بلدرچين را نچشيده‌ايد، حال زمان آن رسيده كه اين گوشت مقوي و خوشمزه را امتحان كنيد. بلدرچين در نقاط مختلف دنيا و شهرهاي مختلف به روش‌هاي متفاوتي پخته مي‌شود. از آن جايي كه بلدرچين اندازه كوچكي دارد در يك وعده مي‌توان از ۲ عدد بلدرچين استفاده كرد. در ادامه طرز تهيه بلدرچين سوخاري در فر را در مجله دلتا بخوانيد.

بلدرچين سوخاري در فر

مواد لازم

  • بلدرچين: ۶ عدد
  • سس باربيكيو يا تركيب سير و عسل: ۲ قاشق غذاخوري
  • كنجد: ۲ قاشق غذاخوري
  • سس سير و چيلي: ۱ قاشق غذاخوري
  • روغن كنجد: ۳ قاشق غذاخوري
  • عسل: ۲ قاشق غذاخوري
  • سير خرد شده: ۳ حبه
  • زنجبيل تازه: ۱ قاشق غذاخوري
  • سس سويا كم نمك: ۱/۴ ليوان
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه بلدرچين سوخاري در فر

  • براي شروع طرز تهيه بلدرچين سوخاري در فر، ابتدا بايد همه مواد به جز بلدرچين و روغن را با هم تركيب كنيد و خوب هم بزنيد. سپس مواد تركيب شده را داخل يك كيسه پلاستيكي ضخيم بريزيد. بعد بلدرچين را به مواد اضافه كنيد و درب آن را ببنديد و براي ۳۰ دقيقه در يخچال قرار دهيد. چند بار مواد را تكان دهيد تا خوب به خورد بلدرچين برود.
  • در مرحله دوم فر را با دماي ۱۹۰ درجه سانتي‌گراد روشن كنيد و اجازه دهيد ۳۰ دقيقه‌ داغ شود. سپس يك تابه بزرگ آماده كنيد و روغن را داخل آن بريزيد. زماني كه روغن با حرارت متوسط روي گاز داغ شد، بلدرچين‌ها را داخل ماهيتابه قرار دهيد. همه طرف بلدرچين‌ها را درون روغن سرخ كنيد تا رنگ آن تيره شود. حواستان باشد گوشت بلدرچين خيلي كوچك است و ممكن است سريع بسوزد، پس زود آن را زير و رو كنيد.
  • در اين مرحله از طرز تهيه بلدرچين، بايد بلدرچين‌ها را داخل ماهيتابه مخصوص فر قرار دهيد و كف تابه را كمي روغن بريزيد. ظرف بلدرچين‌ها را براي ۲۰ تا ۳۰ دقيقه با دماي ۱۹۰ درجه سانتي‌گراد داخل فر قرار دهيد.
  • بعد موادي كه براي مزه‌دار كردن بلدرچين به آن اضافه كرده بوديد را داخل يك ظرف بريزيد و براي ۱۰ دقيقه با حرارت ملايم بجوشانيد. در انتها مي‌توانيد بلدرچين‌هاي خوشمزه را همراه با اين سس مخصوص سرو و نوش جان كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با پخت انواع غذاهاي خوشمزه  “طرز تهيه قنبرپلو شيرازي” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه كباب تابه اي در فر

طرز تهيه و مزه دار كردن جوجه كباب در فر

پاستا ميگو با سس پستو

طرز تهيه پيتزا بادمجان و سير

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.