یکشنبه ۲۳ آذر ۹۹ ۱۱:۴۱ ۲۷ بازديد
كرفس پلو يكي از غذاهاي محلي، خوشمزه و پرخاصيت است.
كرفس پلو بعد از خورشت كرفس در بين غذاهايي كه با كرفس تهيه ميشوند از محبوبيت زيادي برخوردار است. در ادامه مطلب طرز تهيه كرفس پلو را در مجله دلتا مطالعه كنيد.
مواد لازم
- برنج: ۴ پيمانه
- رب گوجه فرنگي: ۳ قاشق غذاخوري
- پودر ليمو عماني: ۱ قاشق مرباخوري
- كره: ۵۰ گرم
- زعفران دم كرده: ۲ قاشق غذاخوري
- كرفس پاك كرده: ۴۰۰ گرم
- گوشت چرخ كرده: ۳۰۰ گرم
- پياز رنده شده: ۱ عدد
- سير له شده: ۲ حبه
- نمك و فلــفل: به ميزان لازم
طرز تهيه كرفس پلو
- گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده كه آب آن گرفته شده است؛ به همراه سير له شده كاملا مخلوط كنيد و از آنها كوفته ريزه تهيه كنيد.
- كوفته ريزهها را درون تابهاي با كره تفت دهيد تا رنگ آنها عوض شود سپس كوفته ريزه را خارج كرده و ساقه كرفس خرد شده را نيز كمي تفت دهيد تا نرم شود و رب گوجه فرنگي را به كرفس اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
- كوفته ريزهها را به ساير مواد بيفزاييد و اجازه دهيد به همراه يك ليوان آب جوش كاملا بپزد.
- بعد از پخت آنها و غليظ شدن سس، ادويه ها را اضافه كنيد.
- برنجي كه از قبل خيس كردهايد را پخته و آبكش كنيد.
- حال در ضمن دم كردن برنج از مواد گوشت و كرفس لابهلاي برنج ريخته و برنج را دم كنيد. در اين مرحله نيز ميتوانيد كمي زعفران دم كرده روي برنج بريزيد.
- به جاي تهيه گوشت كوفته ريزه ميتوانيد از گوشت مرغ يا گوساله پخته و ريش ريش شده نيز استفاده كنيد.
- زيره طعم بسيار دلچسبي به اين غذا ميدهد، ميتوانيد هنگام دم كردن برنج از پودر زيره سبز لابهلاي مواد بريزيد.
- اين پلو را ميتوانيد به دو صورت دمي و كته تهيه كنيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با روش پخت انواع پلو “هويج پلو با گوشت قلقلي” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد