براي آشنايي با طرز تهيه خوراك بادمجان با مجله دلتا همراه شويد.
خوراك بادمجان غذايي لذيذ و دلچسب است كه به آساني تهيه ميشود و زمان زيادي نميخواهد. خوراك بادمجان را ميتوانيد به عنوان يك شام سبك يا يك پيش غذاي متنوع سرو كنيد.
مواد لازم :
- بادمجان: يك كيلو
- فلفل دلمه اي: 2 عدد
- هويج: 2 عدد
- پياز: يك عدد
- گوجه فرنگي: 3 عدد
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- روغن سرخ كردني به ميزان لازم
طرز تهيه :
بادمجان ها را خوب بشوييد و پوست بگيريد. سپس آن ها را درشت خرد كنيد. در تابه اي مقداري روغن بريزيد و روي شعله بگذاريد تا داغ شود. بادمجان هاي خرد شده را در تابه بريزيد. حدود 10 تا 15 دقيقه تفت دهيد تا نرم و كمي طلايي شوند.
پياز و فلفل دلمه اي را نگيني و هويج را رنده كنيد. هم زمان با پخته شدن بادمجان در تابه ديگري، كمي روغن بريزيد و پياز، فلفل دلمه اي و هويج را در آن تفت دهيد. وقتي سبزي ها تا نرم و طلايي شدند، آن ها را به بادمجان سرخ شده اضافه كنيد.
گوجه فرنگي را هم نگيني خرد كرده و با نمك و فلفل روي مواد بريزيد. حرارت را كم كرده و در تابه را بگذاريد. خوراك بادمجان زماني آماده است كه آب در كنار مواد جمع نشود و غذا به شكل خمير منسجمي باشد.
خوراك بادمجان را با نان سنگك و سبزي خوردن سرو كنيد.
چند نكته :
در خريد بادمجان سعي كنيد بادمجان هايي را انتخاب كنيد كه كشيده هستند و پوستي براق و تيره دارند. اين بادمجان ها معمولاً خوشمزه تر هستند.
اگر فكر ميكنيد بادمجان ها تلخي دارند، آن ها را پوست گرفته و از وسط نصف كنيد. سپس روي آن ها نمك بپاشيد. آن ها را در يك سيني چيده و مدتي زير آفتاب بگذاريد. بعد آن ها را شسته و خشك و در هر غذايي كه ميخواهيد استفاده كنيد.