تعداد گياهخواران دنيا هر روز بيشتر ميشود. در اين مطلب براي شما پيتزايي گياهي آماده كردهايم.
پيتزا يكي از معروفترين غذاهاست كه كمتر پيش ميآيد كسي از خوردن آن لذت نبرده باشد. اين غذاي پر طرفدار و معروف امروزه جاي خود را در بسياري از رستورانها در شهرهاي بزرگ و كوچك باز كرده است. پيتزا بادمجان و سير نوعي از پيتزاها است. در ادامه طرز تهيه پيتزا بادمجان و سير را در مجله دلتا مطالعه كنيد.
مواد لازم
- بادمجان سرخ شده و خرد شده : ۲ عدد
- سير رنده شده : ۴ حبه
- پياز رنده شده : ۱ قاشق غذاخوري
- پنير پارمسان : ۲۰۰ گرم
- گوجه فرنگي بدون تخم : ۲ قاشق غذاخوري(يا يك عدد)
- جعفري خرد شده : ۲ قاشق غذاخوري
- سس گوجه فرنگي : ۲ قاشق غذاخوري
- سس مايونز : ۲ قاشق غذاخوري
- كره : به مقدار لازم
- نمك : به مقدار لازم
- آويشن : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
طرز تهيه پيتزا بادمجان و سير
- خمير را آماده كنيد.
- كمي ته ظرف را چرب كنيد.
- بادمجانها را كه قبلاً سرخ كرده ساطوري نماييد و با كمي سير رنده شده مخلوط كنيد.
- سپس روي خميرها ميريزيم .
- گوجه فرنگي را به قطعات كوچك تقسيم كنيد.
- روي مواد ريخته و پياز و جعفري را كه خيلي خرد شدهاند را روي مواد فوق بريزيد.
- سس مايونز و گوجه فرنگي را با كره آب شده مخلوط كرده و روي مواد بريزيد.
- سپس پنير پيتزا پارمسان رنده شده را روي همه مواد به قطر يك سانت ميريزيم.
- در نهايت در فر با حرارت ملايم (۱۵۰) حدود ۲۰ تا ۳۰ دقيقه در طبقه وسط ميگذاريم.
نگاهي به تاريخچه اين پيتزا
اصالت پيتزا مربوط به دو كشور آمريكا و يونان است هر چند هر كدام از اين كشورها مدعي ميشوند كه پيتزا متعلق به خودشان است. از اينها كه بگذريم به اين قسمت ميرسيم كه در دههي ۴۰ ميلادي درست زماني كه ايتاليا به اشغال نيروهاي آمريكايي درآمد سربازان آمريكايي با غذايي ساده و خوشمزهاي آشنا شدند كه هميشه در دسترسشان بود. اين سربازان پيتزا را به عنوان يكي از جديدترين و خارقالعادهترين غذاها معرفي كردند به طوري كه از آن به بعد پخت پيتزا گسترش پيدا كرد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي فست فودي “اشترودل؛ ميان وعده لذيذ اتريشي” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد