پاستا از محبوبترين غذاهاي ايتاليا است كه در جهان طرفدار دارد در ادامه پاستايي جذاب همراه ما باشيد.
ميگو از جمله مفيدترين و مغذيترين مواد غذايي سرشار از پروتئين به خصوص براي كودكان و نوجوانان است. از سوي ديگر بسياري از كودكان طعم ميگو را دوست ندارند و از خوردن آن خودداري ميكنند. اين در حالي است كه انواع پاستا و ماكاروني به شكلهاي مختلف از جمله فتوچيني غذاي محبوب تمام گروههاي سني است در ادامه طرز تهيه پاستا ميگو با سس پستو را در مجله دلتا بخوانيد.
طرز تهيه و مواد لازم براي درست كردن سس پستو
- سير: ۲ حبه
- گردو يا بادام زميني : ۲/۱ فنجان
- ريحان : ۲ فنجان
- روغن زيتون : ۲/۱ فنجان
- نمك و فلفل سياه : به ميزان دلخواه
- پنير پارمزان به ميزان دلخواه : (اضافه كردن پنير پارمزان به سس پستو سليقهاي است)
- جعفري : در صورت تمايل ۲ قاشق غذاخوري خرد شده
- آب ليموترش : چند قطره
سس پستو از جمله لذيذترين، مقويترين و البته برخلاف تصور عموم آسانترين سسها براي سرو در كنار انواع پاستا است. براي تهيه سس پستو ابتدا گردو يا بادام زميني را آسياب كنيد. ساير مواد را در غذاساز يا مخلوطكن بريزيد و ميكس كنيد. در مرحله بعد كمكم روغن زيتون را اضافه كنيد و هم بزنيد. حالا نمك و فلفل سس را اندازه كنيد و مواد را حسابي با هم تركيب كنيد.
مواد لازم
- ميگو : ۵۰۰ گرم
- پاستا فتوچيني : يك بسته كامل
- اسفناج : ۲۰۰ گرم
- قارچ : ۲۰۰ گرم
- كره : ۵۰ گرم
- سير : ۳ حبه
- پنير پارمزان : ۴/۱ ليوان
- سس پستو : ۳/۱ ليوان
- زعفران براي مزهدار كردن ميگو : به مقدار دلخواه
طرز تهيه پاستا ميگو با سس پستو
- ابتدا ميگوها را پاك كنيد، بشوريد و خشك كنيد. بهتر است براي طعم بهتر ميگو را با كمي نمك و فلفل و در صورت تمايل كمي زعفران آب شده مزهدار كنيد.
- در يك ماهيتابه كمي روغن زيتون بريزيد و ميگوهاي مزهدار شده را كمي در آن تفت دهيد.
- ۳ حبه سير را رنده كنيد و در اواسط تفت دادن به ميگوها اضافه كنيد.
- زمان تفت ميگوها نبايد بيشتر از ۵ دقيقه باشد چون ميگوها خيلي سريع سفت و لاستيكي ميشوند. قارچهاي شسته شده را خرد كنيد و در كمي روغن و فلفل سياه تفت بدهيد.
- در يك قابلمه آب را جوش بياوريد و وقتي به دماي جوش رسيد يك قاشق غذاخوري روغن و كمي نمك داخل آن بريزيد.
- پاستاهاي فتوچيني را به همان شكلي كه داخل بسته هستند توي قابلمه بريزيد. پاستاها در آب باز ميشوند پس به هيچوجه آنها را خرد نكنيد. طبق زمانبندي روي بسته پاستاها را بجوشانيد.
- اگر دوست داريد غذاي شما نرمتر باشد تا ۱۵ دقيقه ميتوانيد پاستا را بجوشانيد. يك فنجان از آب پاستا را نگه داريد و سپس پاستاهاي فتوچيني را با آب سرد آبكش كنيد.
- در يك قابلمه يك فنجان آب پاستا، اسفناجهاي شسته شده و خرد شده، كره، قارچ و ميگوهاي تفت داده شده را بريزيد و با هم مخلوط كنيد. يك تا دو دقيقه براي تركيب شدن مواد كافي است تا زماني كه اسفناجها نرم و پخته و آب پاستا كمي بخار شود.
- تركيب فوق را مرتب هم بزنيد و بعد از دو دقيقه شعله را خاموش كنيد. حالا سس پستو را به مواد فوق اضافه كنيد.
- در مرحله آخر پاستا را به مواد سس پستو و ميگو و اسفناج اضافه كنيد و به آرامي هم بزنيد روي مواد فوق پنير پارمزان بريزيد.
- پاستا فتوچيني با سس پستو و ميگو حاضر است.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع پاستا “پاستا آلفردو؛ لذيذ و اشتهاآور” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد