• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

لازانيا بدون گوشت؛ همچنان لذيذ

۲۸ بازديد

لازانيا بدون گوشت از آن دسته غذاهايي است كه طعم بسيار خوبي دارد و مناسب گياه‌‌خواران و همچنين كودكان است.

طرز تهيه لازانيا بدون گوشت

لازانيا از غذاهاي ايتاليايي و محبوبي است كه از انواع آن مي‌توان به لازانيا گياهي اشاره كرد. استفاده از پنير پيتزا و همچنين محتويات متنوع آن، لازانيا بدون گوشت را به غذايي پرطرفدار تبديل كرده است. با طرز تهيه لازانيا بدون گوشت با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم

  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • فلفل دلمه‌اي قرمز ۱ عدد
  • روغن زيتون ۳۰ گرم
  • هويج نگيني خرد شده ۱ عدد
  • پياز متوسط ۱ عدد
  • كدو سبز نگيني خرد شده ۱ عدد
  • ورق لازانيا ۱ بسته
  • بادمجان نگيني ۱ عدد
  • نخود فرنگي نصف پيمانه
  • ريحان و پونه خشك ۱ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

براي سس:

  • پنير پيتزا ۳۰۰ گرم
  • پنير پارمزان ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه غذاهاي گياهي

طرز تهيه لازانيا بدون گوشت

  • ابتدا هويجي را كه نگيني خرد كرده‌ايد با مقداري آب در قابلمه بپزيد تا نرم شود. سپس كدو سبز و بادمجان نگيني خرد شده را در ماهيتابه‌اي تفت دهيد.
  • پيازها را نگيني خرد كنيد و با كمي روغن زيتون تفت دهيد و به كدو سبز و بادمجان اضافه كنيد. سپس فلفل دلمه‌اي‌ و قارچ‌ را به مواد افزوده و تفت دهيد.
  • نخودفرنگي، نمك و فلفل را اضافه كنيد. سپس ريحان و پونه خشك را درون ماهيتابه بريزيد و به تفت دادن ادامه دهيد. در اين مرحله به جاي ريحان و پونه خشك مي‌توانيد از سبزي تازه استفاده كنيد. وقتي مواد آماده شد آن‌ها را از روي حرارت برداريد.
  • در كنار تفت دادن مواد، ورقه‌هاي لازانيا را در آب جوش همراه با كمي روغن و نمك روي حرارت قرار دهيد و براي ده دقيقه صبر كنيد تا نرم شوند. سپس ورقه‌هاي لازانيا را با آب سرد آبكشي كنيد.
  • براي سس لازانيا، پنيرها، تخم‌مرغ، نمك و فلفل را باهم تركيب كنيد.
  • كف ظرف پيركس يا فلزي را كمي با كره يا روغن چرب كنيد. يك لايه ورقه‌هاي لازانيا بچينيد سپس روي آن كمي از سس بريزيد و خوب پخش كنيد. موادي كه آماده كرده بوديد را روي ورقه لازانيا بريزيد. سپس دوباره سس بريزيد و ورقه بعدي لازانيا را روي آن قرار دهيد. اين كار را تا لايه‌لايه‌شدن تمام مواد ادامه دهيد.
  • در آخر روي ظرف ورقه‌اي آلومينيومي بكشيد. ظرف را براي ۱۵ دقيقه در حرارت ۱۷۵ درجه سانتي گراد در فر قرار دهيد. شعله بالايي فر را نيز روشن كنيد تا روي لازانيا نيز طلايي شود. سپس از فر خارج كنيد و به مدت ۱۵ دقيقه صبر كنيد تا خنك شود و موقع برداشتن از هم نپاشد.

نكات پخت لازانيا بدون گوشت

  • لازانيا گياهي با اسفناج نيز تهيه مي‌شود. در اين صورت بايد از قبل اسفناج را تفت دهيد سپس آن را روي خمير لازانيا بريزيد. حتي مي‌توانيد براساس ذائقه خود كدو و بادمجان را از دستور حذف كرده و لازانيا اسفناج و قارچ تهيه كنيد.
  • براي پخت لازانيا سبزيجات بدون فر مي‌توانيد در قابلمه‌اي كمي روغن بريزيد، لازانياها را بچينيد و آن را به مدت ۳۰ دقيقه روي گاز با شعله پخش كن قرار دهيد.
  • در تهيه اين غذا به جاي تفت دادن با روغن مي‌توانيد مواد را در فر كباب كنيد سپس در لازانيا بريزيد. لازانيا با سبزيجات كبابي سالم‌تر و كم‌چرب‌تر است.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع پاستا “پاستا آلفردو؛ لذيذ و اشتهاآور” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه‌ ناگت مرغ خانگي

كوكوي نودل و طرز تهيه آن

خوراك ماهي با گوجه فرنگي كبابي

طرز تهيه يتيمچه

جوجه‌ كباب لبناني با سس سير توم

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.