خوراك ماهي تيلا پيا يك غذاي پرخاصيت است و گوشت آن پروتئين، اسيدهاي چرب غير اشباع، امگا ۳ و امگا ۶ مورد نياز بدن را تامين ميكند.
خوراك ماهي تيلا پيا و گوجه فرنگي كبابي يك غذاي خوشمزه است كه براي تهيه آن، ماهي همراه با سس مخصوص در فر گريل ميشود. ماهي تيلا پيا و گوجه فرنگي كبابي را ميتوانيد به عنوان شام يا ناهار و با سالاد يا نان تست و سيب زميني گريل شده سرو كنيد. طرز تهيه خوراك ماهي تيلا پيا و گوجه فرنگي كبابي را همينجا در بخش آشپزي مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- برگ گشنيز تازه ۱ پيمانه
- برگ جعفري تازه ۱ پيمانه
- روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
- پوست ليمو رنده شده ۲ قاشق چايخوري
- آب ليمو ۲ قاشق غذا خوري
- زنجبيل تازه ريز خردشده ۱ قاشق غذاخوري
- نمك دريايي ۳/۴ قاشق چايخوري
- گوجه فرنگي گيلاسي از وسط نصفشده ۲ پيمانه
- كنسرو ذرت ۱ تا ۱/۲ پيمانه
- ماهي تيلا پيا ۴ عدد
طرز تهيه خوراك ماهي تيلا پيا
- فر را روي دماي ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
- گشنيز، جعفري، روغن زيتون، پوست ليموي تازه، آب ليمو و زنجبيل در يك مخلوط كن با هم مخلوط كنيد.
- نصف قاشق چايخوري نمك به اين سس اضافه كنيد.
- يك كاسه برداريد و گوجه فرنگي و ذرت را با يكديگر مخلوط كنيد.
- هر دو طرف ماهي را به سسي كه در مرحله دوم آماده كرديد آغشته كنيد.
- ماهي را همراه با گوجه و ذرت حدود ۱۰ الي ۱۵ دقيقه داخل فر قرار دهيد.
خوب است بدانيد مصرف به اندازه اين ماهي سلامت قلب و مغز را حفظ كرده و از ابتلا به بيماريهاي عصبي و افسردگي جلوگيري ميكند. اين ماهي همچنين با افزايش كارايي گلبول هاي سفيد، سيستم ايمني بدن را تقويت ميكند. اين ماهي حاوي مقداري سلنيوم بوده كه عملكرد غده تيروئيد را نيز بهبود ميبخشد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذا با تن ماهي “سالاد تن ماهي؛ مديترانهاي و اشتهاآور” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
سوپ اسفناج و عدس؛ يك پيشنهاد ويژه
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد