• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه شيله عدس؛ آش تبريزي‌ها

۲۶ بازديد

شيله عدس از غذاهاي خوش رنگ و لعاب و سنتي شهر تبريز است كه به عنوان پيش‌غذا نيز مي‌توان آن را سرو كرد.

طرز تهيه آش-شيله-عدس

آش شيله عدس از غذاهاي شهر تبريز و آذربايجان شرقي است كه به دليل وجود عدس و بلغور گندم با تقويت سيستم دفاعي، بدن شما را در برابر بيماري‌هاي ويروسي مقاوم مي‌كند. همچنين مصرف روزانه عدس به‌عنوان يك منبع عالي از فيبر باعث سيري طولاني مدت و به مرور زمان موجب كاهش وزن مي‌شود. با مجله دلتا و طرز تهيه آش شيله عدس همراه باشيد.

مواد لازم

  • عدس ۱ پيمانه
  • بلغور گندم ۲۵۰ گرم
  • برنج ۲۵۰ گرم
  • پياز متوسط ۱ عدد
  • آب مرغ ۱ ليوان
  • گوجه فرنگي ۲ عدد
  • تره نصف پيمانه
  • آب ۱ ليوان
  • پيازچه ۱ پيمانه
  • نمك و زردچوبه به ميزان لازم

آش-شيله

طرز تهيه آش شيله عدس

  • ابتدا كمي روغن در قابلمه بريزيد و پيازهاي نگيني شده را در آن تفت دهيد.
  • بعد از سرخ شدن پياز، كمي زردچوبه اضافه كنيد تا خامي آنها گرفته شود.
  • آب، آب مرغ، نمك و عدس را نيز به قابلمه اضافه و اجازه دهيد تا عدس‌ها با حرارت ملايم نيم پز شوند.
  • بعد از اين كه عدس نيم پز شد، بلغور گندم و برنج را به ظرف اضافه و هم بزنيد تا آش ته نگيرد.
  • بعد از كمي زمان كه برنج نيم پز شد، پيازچه ريز شده و گوجه فرنگي رنده شده را نيز به قابلمه اضافه كنيد و اجازه دهيد تا آش شيله عدس كاملا جا بيفتد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با انواع آش “آش گندم ، مقوي و پر خاصيت” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه كوفته تبريزي

دستور پخت آلبالو پلو مجلسي

خورشت غوره مسمّا؛ خوشمزه و ملس

طرز تهيه اسفناج پلو با گوشت

طرز تهيه دلمه كدو حلوايي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.