• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

جوجه‌ كباب لبناني با سس سير توم

۳۱ بازديد

جوجه كباب لبناني از غذاهاي محبوب بين‌المللي است كه مي‌توانيد آن را با يك دستور پخت ساده در منزل تهيه كنيد.

جوجه‌ كباب لبناني

جوجه‌ كباب لبناني

طرز تهيه جوجه كباب لبناني اغلب به خاطر تركيب خاص مواد و ادويه با اما و اگرهايي مواجه است و به همين خاطر اغلب افراد ترجيح مي‌دهند آن را به صورت آماده از مغازه‌هاي فروش محصولات پروتئيني تهيه كنند. طرز تهيه جوجه‌ كباب لبناني، تركيب دقيق مواد و ادويه و روش تهيه سس سير توم به عنوان سس همراه اين نوع كباب را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم

(مناسب براي ۶ نفر)

  • سينه مرغ خرد شده ۱ كيلوگرم
  • ليمو‌ترش ۴ عدد
  • سير رنده شده ۵ حبه
  • پودر آويشن ۲ قاشق چاي‌خوري
  • ماست يوناني يك ليوان
  • روغن زيتون ۳ قاشق غذاخوري
  • فلفل سياه، نمك، پودر نعناع و پودر فلفل پاپريكا به ميزان دلخواه
  • زعفران دم كرده غليظ به ميزان دلخواه
  • خامه و سس خردل در صورت دلخواه

طرز-تهيه-جوجه-كباب-لبناني

طرز تهيه جوجه‌ كباب لبناني

  • براي درست كردن انواع جوجه‌ كباب بهتر است از گوشت تازه مرغ استفاده كنيد، به اين ترتيب جوجه‌ كبابي خوش‌طعم‌تر و تردتر خواهيد داشت. طرز تهيه مواد جوجه كباب لبناني ساده است. كافي است تمام مواد فوق را با هم مخلوط كنيد و به مدت ۳ الي ۴ ساعت در يخچال بگذاريد تا جوجه‌ها مزه‌دار شود. مي‌توانيد به مواد مقداري خامه و سس خردل و همچنين مقداري آب پياز هم اضافه كنيد تا جوجه‌كباب لبناني لذيذتري داشته باشيد.
  • براي كباب كردن جوجه‌ها از چند روش مي‌توانيد استفاده كنيد. جوجه‌ كباب لبناني را هم مي‌توانيد به سيخ بكشيد، هم در سيني فر و در دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد به مدت نيم ساعت تا ۴۵ دقيقه بپزيد و ۵ دقيقه آخر پخت گريل فر را روشن كنيد. اگر هم تابه رژيمي داريد جوجه‌ها را در تابه رژيمي با همان موادي كه جوجه‌ كباب‌ها را در آن مرينيت كرده‌ايد بخارپز و سپس گريل كنيد.
  • لبناني‌ها جوجه‌ كباب را با توم (سس سير لبناني) نان پيتا و انواع سبزي و سالاد سرو مي‌كنند، شما مي‌توانيد به همين روش اين جوجه‌ كباب را با هر ناني كه دوست داريد ميل كنيد يا همراه با برنج سرو كنيد.

سس سير لبناني يا «توم» از جمله سس‌هايي است كه در كنار تمام غذاهاي كبابي و فست‌فودي مي‌چسبد.

مواد لازم براي سس توم

  • سير تازه دو سر
  • روغن زيتون ۴ ليوان
  • آب ليموترش ½ ليوان

طرز تهيه سس جوجه‌ كباب لبناني

  • سير را پوست بكنيد و پيمانه كنيد. براي اين مقدار مواد به يك ليوان حبه سير درسته نياز داريد. سيرهاي پوست كنده را با نمك در دستگاه غذاساز يا ميكسر پوره كنيد. لازم نيست بعد از پوست كندن سير حبه‌هاي سير را بشوريد چرا كه براي درست كردن سس «توم» حتي يك قطره آب هم نبايد همراه با مواد مخلوط شود.
  • بعد از اين‌كه سيرها حسابي پوره شدند به صورت تدريجي روغن زيتون را اضافه كنيد. سعي كنيد روغن را در چهار مرحله اضافه كنيد و هر بار به مدت ۳۰ ثانيه مواد را ميكس كنيد.
  • در مرحله آخر آب ليمو‌ترش را اضافه كنيد و ۳۰ ثانيه ديگر در ميكسر هم بزنيد. در پايان بايد يك سس يكدست، روان و صاف به دست بياوريد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع كباب “طرز تهيه كباب تركي خانگي” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه قنبرپلو شيرازي 

طرز تهيه دلمه بادمجان

طرز تهيه آبگوشت بختياري

تهيه خوراك جغور بغور

اسكندر كباب؛ طعم اصيل يك غذاي تركي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.