• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه اسفناج پلو با گوشت

۲۵ بازديد

اسفناج پلو از پلوهاي تركيبي با ارزش غذايي بالاست كه طبخ آساني داشته و انتخاب خوبي براي تقويت سيستم ايمني بدن است.

طرز تهيه پلو اسفناج با گوشت

اسفناج جداي از ارزش غذايي و كالري فراواني كه دارد جنبه دارويي درماني نيز داشته و در درمان بسياري از بيماري‌ها از جمله رفع بي‌خوابي و بهبود گوارش مفيد واقع شده است. بنابراين استفاده از اسفناج در غذاهايي مثل پلو هفته‌اي يك بار و گنجاندن آن در وعده‌هاي غذايي اكيدا توصيه مي‌شود. طرز تهيه اسفناج پلو با گوشت را در بخش آشپزي مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم

  • اسفناج ۵۰۰ گرم
  • برنج ۳ پيمانه
  • گوشت چرخ ‏كرده ۴۰۰ گرم
  • پياز (رنده‏ شده) ۱ عدد
  • روغن مايع به مقدار لازم
  • پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
  • نمك به مقدار لازم
  • زعفران ۲ قاشق سوپ‏ خوري
  • كره (ذوب ‏شده) ۱۰۰ گرم

اسفناج-پلو

طرز تهيه اسفناج پلو با گوشت

  • ۳۰۰ گرم از اسفناج را كمي خرد كرده و در تابه‏‌اي حاوي كمي روغن داغ، تفت دهيد تا آبِ آن كاملا كشيده شده و سرخ شود.(اگر نخواستيد سرخ كنيد مي‌توانيد آن را تنها تفت دهيد تا كاملا آبش كشيده شود.)
  • آب برنجي را كه از قبل خيس كرده‌ايد، خالي كنيد و آن را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقيقه در قابلمه‌اي حاوي آب جوش بريزيد تا آماده شود، سپس آبكش كنيد.
  • در ظرفي، گوشت چرخ‏ كرده، پياز، مابقي اسفناج خام خرد شده، فلفل و نمك را با هم مخلوط كرده و با دست خوب ورز دهيد تا كاملا مواد با هم مخلوط شوند و حالت چسبندگي پيدا كنند.
  • از مايه به اندازه‏‌هاي كوچك برداريد و به شكل كوفته ‏ريزه(قلقلي) درآوريد. در تابه‏‌اي حاوي روغن داغ، كوفته ‏ريزه‏‏‌ها را سرخ كنيد. سپس روي حوله كاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آن‏ها گرفته شود.
  • در قابلمه‌‏اي كه ته آن را به ته ديگ مورد نظر پوشانده‌ايد مثل (سيب زميني ، نان لواش ، كاهو و ..)، مقداري از برنج را بريزيد، سپس روي آن اسفناج تفت داده‏ شده و كوفته ‏ريزه سرخ شده را ريخته و مجددا مقداري برنج بريزيد. به همين ترتيب، لايه ها را تكرار كنيد تا كل مواد تمام شود.
  • زعفران را همراه با كره به گوشه‌‏اي از برنج اضافه كنيد، سپس درِ قابلمه را بگذاريد و حرارت را زياد كنيد تا بخار آن بلند شود.
  • زماني‏‌كه بخار برنج بلند شد، حرارت را ملايم كنيد تا پلو به مدت ۳۰ دقيقه دم بكشد.
  • پس از پخت، اسفناج‏ پلو با گوشت را در ظرف موردنظر كشيده و سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي ايراني “ته چين شويد باقالي با مرغ” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه‌ ناگت مرغ خانگي

طرز تهيه قنبرپلو شيرازي 

طرز تهيه دلمه بادمجان

طرز تهيه دلمه كدو حلوايي

دستور پخت دمي بلغور جو

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.