• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

سوپ اسفناج و عدس؛ يك پيشنهاد ويژه

۳۴ بازديد
سوپ عدس و اسفناج از غذاهاي خوشمزه و پرطرفدار به‌ويژه در ميان گياهخواران و افراد وگن است.
انواع سوپ در آشپزخانه‌هاي كشورهاي مختلف دنيا وجود دارند و كمتر پيش مي‌آيد با استقبال روبرو نشوند، به ويژه كه كم‌كم به روزهاي سرد سال نزديك مي‌شويم و تقويت سيستم ايمني بدن براي مقابله با بيماري‌هاي عفوني دستگاه تنفسي ضروري است. بخش آشپزي مجله دلتا را با تهيه  يكي از خاص‌ترين سوپ‌ها، سوپ اسفناج و عدس كه رنگ و ظاهر آن در كنار خوش‌طعمي‌اش از امتيازات اين غذا محسوب مي‌شود، ورق بزنيد.

مواد لازم

(مناسب براي ۴ نفر)

  • اسفناج ۱ كيلوگرم
  • عدس ۱ ليوان فرانسوي دسته‌دار
  • جو پرك ۱ ليوان فرانسوي دسته‌دار
  • شير ۱ فنجان
  • نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه
  • نعناع داغ و پياز داغ به مقدار دلخواه
  • خامه ۱ قاشق غذاخوري

 

طرز تهيه سوپ عدس و اسفناج

براي تهيه سوپ عدس و اسفناج  كه يكي از انواع سوپ مجلسي و خوشمزه براي مهماني و درمان بيماري‌هاي ويروسي است مي‌توانيد به سوپ، سيب زميني، قارچ يا هويج هم اضافه كنيد كه سليقه‌اي است، اما مواد اصلي اين سوپ همان عدس، اسفناج و جو پرك است.

  • ابتدا اسفناج‌ را بشوييد و سپس با عدس و جو و مقداري آب جوش و زردچوبه و فلفل بپزيد. آب جوش يا استاك مرغ و گوشت و سبزيجات (اختياري) بايد كاملا روي مواد را بپوشاند و اين تركيب كاملا خوب بپزد و جا بيفتد.
  • سپس مقداري پياز داغ و نعناع داغ درست و نيمي از آن را به سوپ اضافه كرده نمك سوپ را هم اندازه كنيد. وقتي سوپ حسابي پخت و جا افتاد آن را با غذاساز يا گوشتكوب برقي ميكس كنيد. به اين ترتيب سوپ اسفناج و عدس پوره و يكدست مي‌شود. كمي ديگر سوپ را روي شعله ملايم گاز بگذاريد و به آن يك فنجان شير اضافه و صبر كنيد تا سوپ يكدست شود.
  • سوپ اسفناج آماده است، كافي است روي آن را با پياز داغ، نعناع داغ و مقداري خامه (يا ماست چكيده) تزيين كنيد تا يك سوپ اسفناج خامه‌اي خوشمزه و مجلسي داشته باشيد. به جاي پياز داغ براي روي سوپ مي‌توانيد از مقداري قارچ تفت داده شده و نان تست تفت داده شده ساده يا نان سير هم استفاده كنيد.

بد نيست بدانيد انگليسي‌ها به جاي خامه يك عدد تخم مرغ نيمرو يا آبپز روي سوپ اسفناج مي‌گذارند يا ايتاليايي‌ها با مقداري پنير پارمزان رنده شده اين سوپ را ميل مي‌كنند.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع سوپ “طرز تهيه سوپ حريره” را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.