• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دمپخت لوبيا چشم‌بلبلي و مرغ

۲۴ بازديد

دمپخت لوبيا چشم‌بلبلي و مرغ از پلوهاي تركيبي و منحصر به فرد جنوبي است كه طرز تهيه آساني دارد.

پلو-شوشتري دمپختك لوبيا چشم‌بلبلي

دمپخت لوبيا چشم‌بلبلي يا پلو شوشتري از غذاهاي جنوبي است و در كنار سالاد شيرازي سرو مي‌شود. بخش آشپزي مجله دلتا را با طرز تهيه پلو شوشتري ورق بزنيد.

مواد لازم

  • برنج ۱ كيلو
  • فيله مرغ خرد شده نيم كيلو
  • شويد خرد شده تازه ۲ ليوان
  • پياز ريز شده ۱ عدد
  • لوبيا چشم بلبلي پخته ۲ ليوان
  • زردچوبه، نمك و فلفل به ميزان لازم
  • زعفران ساييده شده ۱ قاشق چاي‌خوري
  • روغن سرخ كردني ۲ قاشق

دمپخت لوبيا چشم‌بلبلي و مرغ

طرز تهيه پلو شوشتري

  • ابتدا برنج را خيس و سپس آبكش كنيد و كنار بگذاريد.
  • روغن را در تابه داغ كنيد و پياز خرد شده را داخل آن بريزيد و كمي تفت دهيد. تكه‌هاي فيله را در پياز بريزيد و تفت دهيد. سپس نمك و زردچوبه و زعفران حل شده را اضافه كنيد. يك استكان آب جوش داخل تابه بريزيد و بگذاريد مواد بپزند و آب آن بخار شود.
  • حالا شويد خرد شده و لوبيا چشم بلبلي پخته شده را به مواد اضافه كنيد و كمي هم بزنيد. مواد را از روي شعله برداريد. در يك قابلمه مواد را لابه لاي برنج بدهيد و آن را دم كنيد.
  • مي‌توانيد از شويد خشك هم به جاي شويد پخته در تهيه دمپخت لوبيا چشم‌بلبلي استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع ته چين “ته چين شويد باقالي با مرغ” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

دستور پخت آلبالو پلو مجلسي

طرز تهيه قنبرپلو شيرازي 

دستور پخت دمي بلغور جو

شويد پلو با تن ماهي

طرز تهيه كته زردآلو

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.