دوشنبه ۰۳ آذر ۹۹ ۱۳:۵۳ ۲۴ بازديد
دمپخت لوبيا چشمبلبلي و مرغ از پلوهاي تركيبي و منحصر به فرد جنوبي است كه طرز تهيه آساني دارد.
دمپخت لوبيا چشمبلبلي يا پلو شوشتري از غذاهاي جنوبي است و در كنار سالاد شيرازي سرو ميشود. بخش آشپزي مجله دلتا را با طرز تهيه پلو شوشتري ورق بزنيد.
مواد لازم
- برنج ۱ كيلو
- فيله مرغ خرد شده نيم كيلو
- شويد خرد شده تازه ۲ ليوان
- پياز ريز شده ۱ عدد
- لوبيا چشم بلبلي پخته ۲ ليوان
- زردچوبه، نمك و فلفل به ميزان لازم
- زعفران ساييده شده ۱ قاشق چايخوري
- روغن سرخ كردني ۲ قاشق
طرز تهيه پلو شوشتري
- ابتدا برنج را خيس و سپس آبكش كنيد و كنار بگذاريد.
- روغن را در تابه داغ كنيد و پياز خرد شده را داخل آن بريزيد و كمي تفت دهيد. تكههاي فيله را در پياز بريزيد و تفت دهيد. سپس نمك و زردچوبه و زعفران حل شده را اضافه كنيد. يك استكان آب جوش داخل تابه بريزيد و بگذاريد مواد بپزند و آب آن بخار شود.
- حالا شويد خرد شده و لوبيا چشم بلبلي پخته شده را به مواد اضافه كنيد و كمي هم بزنيد. مواد را از روي شعله برداريد. در يك قابلمه مواد را لابه لاي برنج بدهيد و آن را دم كنيد.
- ميتوانيد از شويد خشك هم به جاي شويد پخته در تهيه دمپخت لوبيا چشمبلبلي استفاده كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع ته چين “ته چين شويد باقالي با مرغ” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد