• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه خوراك بلدرچين

۲۸ بازديد

خوراك بلدرچين غذايي مفيد و پرخاصيت است كه به شيوه‌هاي گوناگوني طبخ مي‌شود.

خوراك بلدرچين

تنوع غذا با بلدرچين زياد است و غذاهاي متنوع و لذيذي مي‌توان با آن درست كرد. در اين مطلب طرز تهيه خوراك بلدرچين به دو شيوه آمده كه بسيار خوشمزه و خوش‌طعم و مناسب سرو در مهماني‌ها است. براي آشنايي با طرز تهيه خوراك بلدرچين با مجله دلتا همراه باشيد.

خوراك بلدرچين با سبزيجات

مواد لازم:

  • بلدرچين: ۲ عدد
  • بادمجان: يك عدد
  • سيب‌زميني: يك عدد
  • باميه: يك پيمانه
  • لوبياسبز: يك پيمانه
  • پياز: يك عدد
  • غوره: نصف پيمانه
  • گوجه‌فرنگي: ۲ عدد
  • رب گوجه‌فرنگي: يك قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل، زردچوبه و چوب دارچين به ميزان لازم

خوراك بلدرچين با سبزيجات

طرز تهيه:

سيب‌زميني را پس از شستن به صورت نگيني، خلالي يا كنگره‌اي خرد كنيد.

بادمجان را هم پس از شستن و پوست گرفتن به دلخواه خرد كنيد.

در تابه‌اي بلدرچين‌ها را با مقداري روغن سرخ كنيد تا دو طرف آن طلايي شود.

سيب زميني، بادمجان، لوبيا سبز و باميه را سرخ كرده و كنار بگذاريد.

گوجه‌فرنگي را حلقه حلقه كرده و با نمك، فلفل و زردچوبه سرخ كنيد.

تابه را خالي كنيد. در همان تابه پياز رنده شده را با فلفل و زردچوبه تفت دهيد. رب را به پياز افزوده و سرخ كنيد. بلدرچين‌ها را روي پياز بچينيد؛ سپس باميه و لوبيا سبز را به آن بيفزاييد. يك ليوان آب جوش در تابه ريخته و بعد غوره را اضافه كنيد. در تابه را بگذاريد تا مواد با هم بپزند.

وقتي خوراك بلدرچين آماده شد، در گوشه‌اي از تابه سيب‌زميني سرخ كرده، در گوشه‌اي ديگر بادمجان سرخ شده و در كنار آن گوجه‌هاي حلقه شده را اضافه كنيد. در تابه را بگذاريد تا مواد با هم كمي بجوشند و خوراك جا بيفتد. خوراك بلدرچين آماده است، مي‌توانيد آن را با پلو يا نان سرو كنيد.

خوراك بلدرچين با لوبيا چيتي

مواد لازم:

  • لوبياچيتي پخته: نصف پيمانه
  • ذرت پخته: نصف پيمانه
  • نخود سبز پخته: نصف پيمانه
  • هويج نگيني پخته: نصف پيمانه
  • لوبيا سبز پخته: نصف پيمانه
  • آب مرغ: نصف پيمانه
  • بلدرچين: ۴ عدد
  • پياز: يك عدد
  • رب گوجه‌فرنگي: يك قاشق سوپ‌خوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • آبليمو به ميزان لازم

طرز تهيه خوراك بلدرچين

طرز تهيه:

بلدرچين‌ها را با نمك و فلفل مزه‌دار كرده، در ظرف درداري بريزيد و ۲ ساعت در يخچال بگذاريد.

پياز ها را به صورت نگيني خرد كرده، در قابلمه بريزيد و با شعله ملايم در روغن سرخ كنيد.

رب را با پياز تفت دهيد تا رنگ رب باز شود. آب مرغ را به مواد افزوده، در قابلمه را ببنديد تا جوش بيايد؛ سپس نخود فرنگي، ذرت، هويج، لوبيا سبز و لوبيا چيتي نيم‌پز شده را در قابلمه ريخته و نمك و فلفل اضافه كنيد.

در تابه‌اي بلدرچين‌هاي مزه‌دار شده را با كمي روغن سرخ كنيد؛ سپس در قابلمه بگذاريد تا با سبزيجات بپزد.

وقتي خوراك جا افتاد، به آن كمي آبليمو اضافه كنيد.

تهيه خوراك بلدرچين

نكات طرز تهيه خوراك بلدرچين

براي بهتر شدن عطر و طعم خوراك بلدرچين در روش اول، يك عدد چوب دارچين هنگام پخت مواد به آن بيفزاييد.

مي‌توانيد ابتدا بلدرچين‌ها را بپزيد و بعد سرخ كنيد.

اگر مي‌خواهيد خوراك بلدرچين بيشتر ترش شود، علاوه بر غوره چند عدد آلو قيسي به آن اضافه كنيد.

مقداري زعفران دم‌كرده در آخر پخت خوراك در آن بريزيد تا طعم آن بهتر شود.

براي تزيين خوراك بلدرچين مي‌توانيد از مقداري جعفري خرد شده استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك خوراك خوشمزه “طرز تهيه خوراك نخود فرنگي” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

خوراك بادمجان با زيتون

طرز تهيه خوراك زبان گاو

تهيه خورشت چغاله بادام

دستور پخت دمي بلغور جو

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.