• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

خورشت آلو مسما با رب انار

۳۵ بازديد

خورشت آلو مسما با رب انار يكي از غذاهاي خوشمزه ايراني است كه با مرغ و آلو و رب انار درست مي‌شود.

خورشت آلو مسما با رب انار

خورشت آلو انواع گوناگوني دارد و هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ مي‌شود. وقتي اين خورشت با مرغ درست شود، آلو مسما نام دارد كه يكي از خورشت‌هاي پرطرفدار ايراني است. براي آشنايي با طرز تهيه خورشت آلو مسما با رب انار با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه خورشت آلو مسما با رب انار :

  • مرغ: ۴ قطعه
  • برگه قيسي: يك چهارم ليوان
  • آلو خورشتي: نصف ليوان
  • زرشك:۲ قاشق غذاخوري
  • رب گوجه‌‌فرنگي: يك قاشق غذاخوري
  • رب انار: ۴ قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
  • روغن مايع: ۴ قاشق غذاخوري
  • پياز: يك عدد
  • شكر به ميزان لازم

خورشت لو مسماآ

طرز تهيه خورشت آلو مسما با رب انار :

پياز را نگيني خرد كرده و در روغن تفت دهيد تا سبك و رنگ آن طلايي شود. ادويه‌ها را به پياز داغ افزوده و تفت دهيد.

تكه‌هاي مرغ را به مواد بيفزاييد و دوباره تفت دهيد تا ادويه‌ها به خورد مرغ بروند. حدود ۱۰ دقيقه براي اين كار كافي است؛ سپس رب گوجه‌فرنگي را افزوده و كمي تفت دهيد تا رنگ رب باز شود و بوي خامي آن از بين برود.

آلو خورشتي و برگه قيسي و زرشك را از قبل شسته و حدود يك ربع خيس كنيد. پس از خيس خوردن، با رب انار به مواد اضافه كرده و تفت دهيد.

مقداري آب جوش در حدي كه روي مرغ‌ها را كاملا بپوشاند در قابلمه بريزيد. در قابلمه را ببنديد و حدود دو ساعت روي شعله ملايم بگذاريد تا خورشت پخته شود و جا بيفتد.

نيم ساعت آخر پخت غذا، به مقدار دلخواه شكر اضافه كرده و ميزان ترشي يا شيريني غذا را بنا به ذائقه اندازه كنيد. در آخر بايد حدود يك ليوان از آب خورشت باقي بماند و خورشت غليظ شده باشد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه خورشت آلو مسما با رب گوجه‌فرنگي “خورشت آلو مسما” را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.