شنبه ۲۴ آبان ۹۹ ۲۳:۱۶ ۳۳ بازديد
يكي از غذاهاي خانگي خوش طعم و مناسب ذائقه كودكان، ران مرغ پنيري است.
ران مرغ پنيري يكي از غذاهاي سريع و خوشمزه است كه ميتواند در كمترين زمان و با هزينه معقول براي اهل خانه بهويژه كودكان پخته و سرو شود. بخش آشپزي مجله دلتا را با طرز تهيه ران مرغ پنيري ورق بزنيد.
مواد لازم
- ران مرغ : ۵ عدد
- سيبزميني متوسط : (۲ عدد آبپزشده)
- پياز متوسط : ۱ عدد
- برگ بو : ۲ عدد
- سير : ۳ حبه
- پنير موزارلا (پيتزا) : ۱۶۰ گرم
- سس خردل : ۱ قاشق غذاخوري
- پودر سوخاري نارنجي : به ميزان لازم
- تخممرغ : ۳ عدد
- آرد سفيد : ۱ ليوان
- زردچوبه، نمك، فلفل سياه و قرمز : به ميزان لازم
طرز تهيه ران مرغ پنيري
- ابتدا پياز را به صورت نگيني خرد كرده و در روغن و زردچوبه تفت دهيد، تا رنگ آن طلايي شود. رانهاي مرغ را اضافه كرده و اجازه دهيد تمام قسمتهاي آن تفت داده شود. سپس نمك و فلفل را اضافه كنيد.
- حبههاي سير، برگ بو و يك ليوان آب جوش را به ظرف اضافه كرده و اجازه دهيد رانها پخته شوند.
- بعد از پخت رانها، گوشت رانها را وقتي كمي خنك شد از استخوان جدا كنيد. (استخوان رانها را دور نيندازيد)
- گوشت رانها را با كمك غذاساز يا رنده پودر كنيد.
- سيبزميني آبپز را رنده كرده و آن را به اضافه پنير پيتزا، نمك و ادويه دلخواه خود به مرغ پودرشده اضافه كرده و خوب ورز بدهيد تا به شكل خمير در بيايد.
- تكهاي از خمير را برداريد، استخوان را وسط آن قرار دهيد. پنير پيتزا را طوري روي خمير بريزيد تا پنير به خورد تمام قسمتهاي آن برود. سپس خمير را روي استخوان شكل دهيد به طوري كه به شكل ران مرغ در بيايد. دستتان را با آب خيس كنيد تا خمير به به دست نچسبد.
- پس از آماده شدن ران ها، آنها را داخل آرد سفيد، بعد تخم مرغ زدهشده و بعد پودر سوخاري بغلتانيد.
- سپس رانها را در روغن شناور سرخ كنيد.
- بعد سرخ شدن با كمك دستمال پارچهاي تميز، روغن اضافي آنها را بگيريد.
- ران مرغ پنيري در كنار سس قرمز تند و سس خردل سرو ميشود.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي فست فودي “طرز تهيه پيتزا ايتاليايي” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد