• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

سوپ لوبيا و سبزيجات

۳۱ بازديد

اين سوپ يك وعده غذايي مقوي و سالم است كه بعد از يك روز كاري به عنوان ناهار خيلي لذيذ خواهد بود

در ميان انواع سوپ در اين مطلب به شما سوپي را معرفي مي‌كنيم كه بسيار لذيذ است و هركس كه سوپ را غذا نمي‌داند كافيست اين سوپ را ميل كند تا نظرش عوض شود اين سوپ را مي‌توانيد به راحتي درست كنيد در ادامه مطلب طرز تهيه سوپ لوبيا و سبزيجات را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه سوپ لوبيا و سبزيجات

مواد لازم

  • گوجه‌فرنگي : ۱۴/۵ اونس
  • رب گوجه‌فرنگي : ۱۴/۵ اونس
  • سبزي تازه : ۳ الي ۴ پيمانه
  • لوبيا سفيد خشك شده : يك پيمانه
  • پياز : يك عدد
  • كرفس : دو عدد
  • آويشن : يك قاشق چاي خوري
  • آب مرغ : به ميزان لازم
  • برگ بو : دو عدد
  • ريحان : مقداري
  • جعفري  : به ميزان لازم
  • سير : دو حبه
  • ذرت منجمد شده : نصف پيمانه
  • نخود فرنگي : نصف پيمانه
  • اسفناج منجمد شده : ۱/۴ الي نصف پيمانه
  • پاستاي پخته شده : نصف پيمانه
  • نمك و فلفل : به ميزان لازم

طرز تهيه سوپ لوبيا و سبزيجات

  • اول از همه پياز و هويج و ساقه‌ي كرفس رو بايد ريز ريز كنيد.
  • بعد حبه‌هاي سير رو حسابي بكوبيد تا كاملا خرد بشوند.
  • در اين مرحله قابلمه رو روي حرارت بگذاريد و سبزيجات تازه‌اي كه داريد همراه با آب مرغ و گوجه‌فرنگي‌ها رو داخل قابلمه بريزيد.
  • بعد پياز و هويج و ساقه‌ي كرفس و سير رو هم تو قابلمه قرار مي‌دهيم، و به خوبي مواد داخل قابلمه رو هم بزنيد.
  • بايد در قابلمه رو بگذاريد تا مواد بپزند. درب قابلمه رو كه گذاشتيد، شعله زير قابلمه رو زياد كنيد و اجازه بدهيد به مدت ۳۵ دقيقه با شعله‌ي زياد خوب بجوشد تا مواد قابلمه كاملا پخته بشوند.
  • بعد از گذشت اين مدت زمان در قابلمه رو بر داريد، مي‌بينيد كه آبي كه در قابلمه است چطور درحال جوش خوردن است .
  • در اين مرحله لوبيا سفيد‌هايي كه كنار گذاشته بوديد را توي قابلمه اضافه كنيد . لوبيا معمولا يه مقدار زمان ميبرد تا خوب بپزد يا اينكه مي‌توانيد با شعله كم به مدت ۶ الي ۸ ساعت بگذاريد خوب بپزند و نرم شوند.
  • حال كم كم بايد مواد ديگه رو هم توي قابلمه اضافه كنيد. ذرت منجمد شده رو همراه با نخودفرنگي و يه مشت اسفناج داخل قابلمه بريزيد . بعد با يه قاشق مواد اخل قابلمه رو هم بزنيد و بگذاريد همه مواد باهم بجوشند. اگر دوست داريد سوپ پاستا يا ماكاروني داشته باشد، الان زمان اضافه كردن ماكاروني‌هاست.
  • هر چقدر كه زمان بيشتري براي اين سوپ در نظر بگيريم مواد تشكيل دهنده‌ي سوپ خوب پخته و نرم ميشوند و همين باعث ميشود يه سوپ غليظ و خوشمزه داشته باشيد.
  • سوپ لوبيا و سبزيجات است، بهتر است اين سوپ را با پنير پارمسان سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي مطالعه بيشتر “طرز تهيه سوپ هويج را در مجله دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه سوپ پيازچه

طرز تهيه سوپ شلغم و مرغ

سوپ تره فرنگي؛ دشمن سرماخوردگي

سوپ حريره؛ پيشنهاد عالي پاييزي

سوپ هويج

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.