چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹ ۱۶:۱۶ ۳۴ بازديد
پوره سيبزميني از دورچين هاي جذاب و خوشمزه غذا هاست
پوره سيب زميني يكي از غذاهاي فوري و محبوب در جهان است كه در بيشتر مواقع در كنار غذاهاي ديگر سرو مي شود. اين غذاي خوشمزه را مي توانيد در كنار غذاهاي اصلي مثل استيك گوشت يا استيك مرغ يا براي تزيين انواع غذاها استفاده كنيد. با مقدار موادي كه در اين دستور آشپزي قرار گرفته است مي توانيد براي ۴ نفر پوره سيب زميني تهيه كنيد. در صورتي كه مي خواهيد مقدار كمتر يا بيشتري پوره سيب زميني تهيه كنيد كافيست مقدار مواد را ضرب يا تقسيم كنيد. با آموزش آشپزي و طرز تهيه پوره سيب زميني با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم
- سيب زميني : ۳ عدد
- شير : ۱ پيمانه
- كره : به مقدار لازم
- ادويه : به مقدار لازم
- نمك : مقدار لازم
طرز تهيه پوره سيب زميني
- ابتدا سيب زميني هارو پخته، پوست كنده و با ريزترين سايز رنده ميكنيم.
- براي درست كردن اين غذا هم ميشه سيب زميني پخته رو با گوشتكوب كوبيد و هم رنده كرد اما به نظر من رنده ريز بهتره چون ديگه هيچ تكه درشتي داخلش باقي نميمونه.
- براي اين غذا بهتره از سيب زميني پشندي استفاده كنين كه رنگش زرد تره و حالت پودري تري داره اينطوري بافتش كرمي و عالي ميشه.
- حالا كره رو به سيب زميني رنده شده اضافه ميكنيم براي سه عدد سيب زميني حدود ۳۰ گرم كره كافيه البته باز مقدار كره به اينكه پرچرب تر يا كم چرب تر دوست داشته باشين بستگي داره.
- حتما سيب زميني رو وقتي هنوز تقريبا گرمه رنده كنين تا كره با حرارت سيب زميني آب بشه و به خوردش بره. حالا خوب با كره رو با قاشق مخلوط ميكنيم.
- بعد به اندازه كافي نمك و ادويه هاي دلخواهمون رو اضافه ميكنيم. من از كمي فلفل قرمز، يك قاشق چايخوري پودر پاپريكا و نصف قاشق چايخوري تخم گشنيز استفاده كردم.
- مخلوط رو خوب هم ميزنيم تا يكنواخت بشه.
- در نهايت شير رو كمكم اضافه كرده و هم ميزنيم تا به غلظت دلخواهمون برسيم.
- حال مي توانيد از غذاي لذيذتان لذت ببريد.
همچنين بخوانيد:
اسنك مرغ؛ عصرانه خوشمزه پاييزي
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد