• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

برنج سرخ شده هاوايي

۲۵ بازديد

برنج سرخ شده هاوايي شامل عناصر استوايي علاوه بر مواد برنج سرخ كرده كلاسيك است از جمله، آناناس، فلفل‌دلمه‌اي، برنج نارگيلي و گياهان معطر طعم‌دهنده است.

برنج سرخ شده هاوايي شامل عناصر استوايي علاوه بر مواد برنج سرخ شده كلاسيك است از جمله، آناناس، فلفل‌دلمه‌اي، برنج نارگيلي و گياهان معطر طعم‌دهنده است. اين غذا خوش طعم، سير كننده و يك غذاي چند منظوره است. شما مي‌توانيد پروتئين، كربوهيدرات و سبزيجات مختلف را با طعم‌هاي مختلف همزمان در يك غذا داشته باشيد. اين نسخه هاوايي با برنج نارگيلي و آناناس شيرين و كالباس نمكي درست شده است كه يك طعم تركيبي جالب را ايجاد مي‌كند در ادامه طرز تهيه برنج سرخ شده هاوايي را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه برنج سرخ شده

مواد لازم

  • برنج دانه بلند: ۱ و ۱/۳ پيمانه
  • شير‌نارگيل: ۱ و ۱/۴ پيمانه
  • آب‌نارگيل يا آب ساده: ۱ و ۱/۴ پيمانه
  • نمك: ۱/۴ قاشق چاي‌خوري
  • روغن زيتون: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوري
  • روغن كنجد: ۱ قاشق چاي‌خوري
  • فلفل‌دلمه‌اي قرمز: ۱ عدد نگيني شده
  • پيازچه: ۱/۳ پيمانه، خرد شده
  • سير: ۲ حبه، رنده شده
  • زنجبيل تازه رنده شده: ۲ قاشق چاي‌خوري
  • كالباس: ۲ پيمانه، نگيني شده
  • آناناس: ۲ پيمانه نگيني شده
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • گشنيز: ۳ قاشق غذاخوري ريز شده
  • سس سويا: ۱ قاشق غذاخوري يا بيشتر

طرز تهيه برنج سرخ شده هاوايي

  • در يك ماهيتابه گود يا قابلمه، شير نارگيل بريزيد، آب نارگيل يا آب را به همراه نمك اضافه كنيد. روي حرارت متوسط به بالا بگذاريد.
  •  برنج را به آن اضافه كنيد و شعله را پايين بياوريد. بگذاريد قل بخورد تا زماني كه مايعات جذب برنج شود. يعني حدود ۱۵ تا ۱۸ دقيقه.
  • برنج را از روي گاز برداريد و بگذاريد ۱۰ دقيقه بماند.
  • در حالي كه برنج استراحت كرده و جا مي‌افتد، ۱ قاشق غذاخوري روغن زيتون و ۱/۲ قاشق چاي‌خوري روغن كنجد را در يك ماهيتابه ريخته و روي حرارت تقريبا زياد، گرم كنيد.
  •  فلفل‌دلمه‌اي و پيازچه را به ماهيتابه اضافه كنيد و تفت دهيد تا زماني كه فلفل‌ها نرم شوند يعني حدود ۴ دقيقه.
  • سير و زنجيل را ريخته و بهم بزنيد، سپس كالباس و آناناس را هم اضافه كنيد و بگذاريد با ساير مواد گرم شوند يعني حدود ۱ دقيقه.
  • همه مواد داخل ماهيتابه را يك طرف جمع كنيد. بقيه روغن زيتون يعني ۱/۲ قاشق غذاخوري به اضافه ۱/۲ قاشق چاي‌خوري روغن كنجد را داخل بخش خالي ماهيتابه بريزيد.
  • تخم‌مرغ را داخل بخش خالي بريزيد، با كمي نمك و فلفل مزه دار كنيد سپس بهم بزنيد تا پخته و خاگينه‌اي شود. زياد هم نپزيد كه لاستيكي شود.
  • برنج، پيازچه (ساقه سبز و نازك) و گشنيز را اضافه كنيد و سس سويا را روي همه مواد بريزيد. همه مواد را كاملا با هم مخلوط كنيد. در صورت دل‌خواه همانطور كه گرم است با سس سيراچا سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي بين الملل “طرز تهيه پلو يوناني با مرغ”  را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

ونوشك پلو؛ لذيذ و خوش‌عطر

كدو حلوايي پلو؛ يك غذاي پاييزي از شمال ايران

طرز تهيه اسفناج پلو با گوشت

دستور پخت دمي بلغور جو

طرز تهيه پلو يوناني با مرغ

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.