اشكنه آلو يك غذاي لذيذ و كم هزينه است كه به سادگي مي توانيد درست كنيد
در گذشته به دليل در دسترس نبودن انواع و اقسام مواد غذايي مردم بيشتر از غذاهاي توليدي خودشان استفاده ميكردند. چون بيشتر مردم كشاورز و دامدار بودند، به اجبار غذاهايي درست ميكردند كه كم هزينه و مواد آن در محل بود به همين علت از انواع اشكنهها همانند عدس، آلو، گشنيز، آرد، قاتق بنه و… استفاده ميكردند در ادامه طرز تهيه اشكنه آلو را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- آلو : ۱۰ عدد
- پياز متوسط : ۱ عدد
- تخممرغ : ۱ عدد
- شكر يا نبات : در صورت تمايل
- نمك : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
- روغن : به مقدار لازم(ترجيحا ۲ قاشق غذاخوري )
طرز تهيه اشكنه آلو
- آلو را خيس كرده و اجازه ميدهيم چند ساعت خيس بخورد.پس از چند ساعت هستههاي آنها را جدا ميكنيم.
- پياز و ادويهها را در روغن سرخ ميكنيم و آن را به آب آلو اضافه ميكنيم و به مقدار لازم آب اضافه ميكنيم و ميگذاريم تا آب جوش بيآيد.
- پس از جوش آمدن آب، تخممرغ را هم به آن اضافه ميكنيم.
- در صورت تمايل در اين مرحله شكر يا نبات را اضافه ميكنيم. نيم ساعت اجازه ميدهيم تا با حرارت ملايم پخته شود.
- حال ميتوانيد با نان سنگك اين غذاي لذيذ را ميل كنيد.
پيشنهاد مطالعه : طرز تهيه “تهيه سالاد الويه به شكل هويج” را در مجله دلتا مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
سوپ تره فرنگي؛ دشمن سرماخوردگي
املت ايتاليايي؛ طعم خاص يك صبحانه
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد
اشكنه آلو يك غذاي لذيذ و كم هزينه است كه به سادگي مي توانيد درست كنيد
در گذشته به دليل در دسترس نبودن انواع و اقسام مواد غذايي مردم بيشتر از غذاهاي توليدي خودشان استفاده ميكردند. چون بيشتر مردم كشاورز و دامدار بودند، به اجبار غذاهايي درست ميكردند كه كم هزينه و مواد آن در محل بود به همين علت از انواع اشكنهها همانند عدس، آلو، گشنيز، آرد، قاتق بنه و… استفاده ميكردند در ادامه طرز تهيه اشكنه آلو را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- آلو : ۱۰ عدد
- پياز متوسط : ۱ عدد
- تخممرغ : ۱ عدد
- شكر يا نبات : در صورت تمايل
- نمك : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
- روغن : به مقدار لازم(ترجيحا ۲ قاشق غذاخوري )
طرز تهيه اشكنه آلو
- آلو را خيس كرده و اجازه ميدهيم چند ساعت خيس بخورد.پس از چند ساعت هستههاي آنها را جدا ميكنيم.
- پياز و ادويهها را در روغن سرخ ميكنيم و آن را به آب آلو اضافه ميكنيم و به مقدار لازم آب اضافه ميكنيم و ميگذاريم تا آب جوش بيآيد.
- پس از جوش آمدن آب، تخممرغ را هم به آن اضافه ميكنيم.
- در صورت تمايل در اين مرحله شكر يا نبات را اضافه ميكنيم. نيم ساعت اجازه ميدهيم تا با حرارت ملايم پخته شود.
- حال ميتوانيد با نان سنگك اين غذاي لذيذ را ميل كنيد.
پيشنهاد مطالعه : طرز تهيه “تهيه سالاد الويه به شكل هويج” را در مجله دلتا مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
سوپ تره فرنگي؛ دشمن سرماخوردگي
املت ايتاليايي؛ طعم خاص يك صبحانه
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد