• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

سالاد شويد و سيب زميني

۳۲ بازديد

 شويد مسكن بسيار قوي دردهاي شكمي، روده اي و برطرف كننده سوهاضمه است.

سالاد شويد

سالاد شويد و سيب زميني يك غذاي ساده و خوشمزه است كه مي توانيد به عنوان شام، پيش غذا يا ناهار سرو كنيد. اين غذا با مواد گياهي و سبزيجات پخته مي شود و سالم است. مي توانيد به آن سس اضافه كرده يا مايونز را از دستور پخت آن حذف كنيد. به اين غذا مي توانيد مقداري كالباس خرد شده، ذرت پخته، كشمش و قارچ نيز بيفزاييد در ادامه با مجله دلتا همراه باشيد.

سالاد شويد و سيب زميني

مواد لازم

  • سيب زميني پخته و نگيني خرد شده: ۴ عدد
  • شويد ساطوري: ۳ قاشق غذاخوري
  • فلفل دلمه‌اي نگيني ريز خرد شده: ۱/۴ پيمانه
  • كنسرو ذرت: ۱ پيمانه
  • خيار شور نگيني ريز خرد شده:۱/۲ پيمانه
  • سس مايونز: ۱ پيمانه
  • نمك : به ميزان لازم
  • فلفل سياه: به ميزان لازم

طرز تهيه سالاد شويد و سيب زميني

  • سيب زميني‌ها را بپزيد و نگيني خرد كنيد.
  • شويدها را با ساطور خرد كنيد و فلفل دلمه اي ها را ريز برش بزنيد.(نگيني بهتر است).
  • مواد را در يك كاسه ريخته و روي آن خيارشور خرد شده و ذرت بريزيد.
  • نمك و فلفل اضافه كرده و آن ها را حسابي هم بزنيد.
  • سس مايونز را اضافه كنيد. (تركيب تهيه سس در بخش نكات غذايي)
  • مجدد سالاد را خوب هم بزنيد تا سس به خورد مواد برود.
  • سالاد را در يك ظرف مناسب سرو كنيد و آن را با سس مايونز تزيين كنيد.
  • سالاد را در يخچال قرار دهيد و بعد از سرد شدن ميل كنيد.

پيشنهاد مطالعه : طرز تهيه “تهيه سالاد الويه به شكل هويج” را در مجله دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

سالاد تن ماهي؛ مديترانه‌اي و اشتهاآور

سالاد ماكاراني چچن؛ يك سالاد لذيذ به سبك تركيه‌اي

سالاد اسفناج و لبو

سوپ تره فرنگي؛ دشمن سرماخوردگي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.