• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كوفته قارچ، ساده و خوشمزه

۵۹ بازديد

كوفته قارچ يكي از انواع كوفته است كه با قارچ، برنج و گوشت چرخ‌كرده درست مي‌شود.

كوفته قارچ

كوفته قارچ بسيار خوشمزه و لذيذ و طرز تهيه آن شبيه كوفته‌هاي ديگر است. اين كوفته راحت درست مي‌شود و براي يك شام سبك مناسب است. طرز تهيه كوفته قارچ را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه كوفته قارچ :

  • گوشت چرخ‌كرده: ۳۰۰ گرم
  • برنج: يك و نيم ليوان
  • سبزي كوفته: ۲ ليوان
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: يك عدد
  • پياز: يك عدد
  • رب گوجه‌فرنگي: يك قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل، زردچوبه و پودر تخم گشنيز به ميزان لازم

مواد داخل كوفته :

  • پيازداغ: يك قاشق غذاخوري
  • سيرداغ: يك قاشق غذاخوري
  • قارچ سرخ شده: ۴ قاشق غذاخوري

طرز تهيه كوفته قارچ

طرز تهيه كوفته قارچ :

برنج را با يك سوم ليوان آب، نمك و يك قاشق چاي‌خوري زردچوبه روي شعله ملايم بگذاريد تا نرم و آب آن كشيده شود.

پياز را خلالي خرد و با روغن سرخ كنيد. رب، زردچوبه، نمك و فلفل را به آن افزوده و كمي تفت دهيد تا بوي خامي ادويه‌ها گرفته شود.

به مواد چند ليوان آب اضافه كنيد تا جوش بيايد؛ سپس آن را كنار بگذاريد.

در كاسه‌اي برنج، گوشت، سبزي كوفته، قارچ، نمك، فلفل، پودرتخم گشنيز و تخم‌مرغ را با هم مخلوط كرده و با دست ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا كند.

بهتر است قارچ را قبل از مصرف با مقداري آبليمو تفت دهيد تا قارچ خوش‌رنگ و غذا خوشمزه‌تر شود.

كوفته قارچ خوشمزه

از مايه كوفته به اندازه يك نارنگي برداريد و ميان آن از مخلوط مواد داخل كوفته بگذاريد و گرد كنيد.

وقتي كوفته‌ها آماده شدند، يكي يكي در سس بگذاريد و شعله را كم كنيد.

هنگام پخت توجه كنيد كه در قابلمه كاملاً بسته نباشد؛ اين كار از وا رفتن كوفته جلوگيري مي‌كند.

پس از يك ساعت و نيم كوفته‌ها آماده است. آن‌ها را در ظرف گذاشته و كمي از سس روي آن‌ها بريزيد.

اين كوفته را با سبزي خوردن و انواع ترشي سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.