• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه كباب قفقازي

۶۱ بازديد

كباب قفقازي مانند كباب بختياري از تركيب گوشت قرمز و مرغ تهيه مي‌شود و بسيار پرطرفدار است.

كباب قفقازي

كباب قفقازي يكي از كباب‌هاي خوشمزه و معروف است كه اصالت آن به قفقاز برمي‌گردد. اين كباب را به راحتي و با كمي حوصله مي‌توان در منزل درست كرد. براي آشنايي با طرز تهيه كباب قفقازي با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه كباب قفقازي :

  • گوشت گوساله: نيم كيلو
  • سينه مرغ: نيم كيلو
  • فلفل‌دلمه‌اي: ۴ عدد
  • پياز: ۲ عدد
  • كره: ۵۰ گرم
  • ماست چكيده: نصف ليوان
  • روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
  • زعفران دم كرده: يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه كباب قفقازي

طرز تهيه كباب قفقازي :

پيازها را خلالي خرد كنيد و در كاسه بريزيد؛ سپس روغن زيتون، ماست چكيده ، نمك و فلفل را به آن افزوده و مخلوط كنيد.

گوشت مرغ و گوساله را به اندازه جوجه كباب خرد كرده و به مواد درون كاسه اضافه كنيد. مواد را با دست زير و رو كنيد تا به همه جاي گوشت برسد.

روي در كاسه سلفون بكشيد و دو ساعت در يخچال بگذاريد تا گوشت‌ها نرم و طعم‌دار شوند.

فلفل‌دلمه‌اي را به صورت تكه‌اي براي سيخ كردن خرد كرده و كنار بگذاريد.

پس از دو ساعت، كاسه را از يخچال بيرون بياوريد و گوشت‌ها را سيخ كنيد. براي سيخ كردن به ترتيب يك تكه گوشت قرمز، يك تكه فلفل‌دلمه‌اي و يك تكه گوشت مرغ بگذاريد. به همين ترتيب تمام سيخ‌ها را پر كرده و كنار بگذاريد.

كباب

زغال‌ها را به صورت يكدست در منقل بگذاريد و روشن كنيد. سيخ‌ها را روي منقل بچينيد و به صورت مداوم بچرخانيد تا كباب‌ها به صورت يكدست پخته شوند.

با مخلوط كردن زعفران دم كرده و كره آب شده سس كره درست كنيد و در دو دقيقه پاياني پخت كباب، با قلم‌مو روي آن‌ها بماليد. اين كار علاوه بر اينكه طعم و ظاهر كباب را بهتر مي كند، باعث مي‌شود آن‌ها خشك نشوند.

كباب قفقازي را پس از آماده شدن با برنج يا نان و گوجه كبابي سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.