• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

سرو هندوانه با پنير پارمزان

۶۰ بازديد

سرو هندوانه با پنير پارمزان شيوه‌اي جديد براي سرو اين ميوه به عنوان دسر است.

سرو هندوانه

يك بشقاب هندوانه قرمز و شيرين را مي‌توانيد به‌ عنوان يك دسر كنار غذا سرو كنيد؛ مانند گذشته‌ها كه هندوانه و خربزه، هميشه جزيي از سفره ناهار يا شام بودند. همچنين اين بشقاب هندوانه مناسب ميان وعده براي دورهمي‌ها و مهماني‌هاي عصرانه است. با مجله دلتا همراه باشيد تا با سرو هندوانه به شيوه‌اي خاص و مجلسي آشنا شويد.

مواد لازم سرو هندوانه با پنير پارمزان :

  • هندوانه كوچك: يك عدد
  • پوست ليموي رنده شده: يك قاشق غذاخوري
  • آبليموي تازه: يك‌ چهارم فنجان
  • نمك: يك قاشق چاي‌خوري
  • پودر چيلي: يك قاشق چاي‌خوري
  • پنير پارمزان به ميزان لازم
  • گشنيز خرد شده: نصف فنجان
  • فلفل تازه به ميزان لازم

برش زدن هندوانه مثلثي

طرز تهيه سرو هندوانه با پنير پارمزان :

هندوانه را پوست گرفته، تخم آن را درآوريد؛ سپس آن را در قطعات مكعبي خرد كنيد. براي اين كار حتماً از تخته و چاقوي تيز استفاده كنيد تا هم تكه‌‌هاي آن اندازه هم باشند و هم آب هندوانه در نيايد. براي اينكه دسر ظاهر بهتري داشته باشد، هندوانه‌ها را مانند هم خرد كنيد.

تكه‌هاي هندوانه را در ظرفي ريخته، روي آن سلفون بكشيد و در يخچال بگذاريد تا نرم نشوند.

در كاسه‌اي پوست ليموي رنده شده، آبليموي تازه، نمك و پودر چيلي را با هم مخلوط كنيد.

سرو هندوانه با پنير

از مخلوط روي هندوانه‌ها بريزيد و به آرامي شروع به هم زدن كنيد تا مزه‌دار شوند؛ سپس روي آن‌ها پنير پارمزان بپاشيد. در آخر، مقداري فلفل تازه روي مواد بريزيد و آن‌ها را در بشقاب مناسبي بكشيد. مقداري پنير پارمزان و گشنيز خرد شده روي دسر بريزيد و آن را سرو كنيد.

بهتر است اين دسر را به اندازه مصرف‌ آماده كنيد و داخل يخچال نگه نداريد، چون اگر بماند طعم خود را از دست مي‌دهد و بيات مي‌شود.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك دسر شيك و مجلسي “طرز تهيه دسر سوهان” را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.