سرو هندوانه با پنير پارمزان شيوهاي جديد براي سرو اين ميوه به عنوان دسر است.
يك بشقاب هندوانه قرمز و شيرين را ميتوانيد به عنوان يك دسر كنار غذا سرو كنيد؛ مانند گذشتهها كه هندوانه و خربزه، هميشه جزيي از سفره ناهار يا شام بودند. همچنين اين بشقاب هندوانه مناسب ميان وعده براي دورهميها و مهمانيهاي عصرانه است. با مجله دلتا همراه باشيد تا با سرو هندوانه به شيوهاي خاص و مجلسي آشنا شويد.
مواد لازم سرو هندوانه با پنير پارمزان :
- هندوانه كوچك: يك عدد
- پوست ليموي رنده شده: يك قاشق غذاخوري
- آبليموي تازه: يك چهارم فنجان
- نمك: يك قاشق چايخوري
- پودر چيلي: يك قاشق چايخوري
- پنير پارمزان به ميزان لازم
- گشنيز خرد شده: نصف فنجان
- فلفل تازه به ميزان لازم
طرز تهيه سرو هندوانه با پنير پارمزان :
هندوانه را پوست گرفته، تخم آن را درآوريد؛ سپس آن را در قطعات مكعبي خرد كنيد. براي اين كار حتماً از تخته و چاقوي تيز استفاده كنيد تا هم تكههاي آن اندازه هم باشند و هم آب هندوانه در نيايد. براي اينكه دسر ظاهر بهتري داشته باشد، هندوانهها را مانند هم خرد كنيد.
تكههاي هندوانه را در ظرفي ريخته، روي آن سلفون بكشيد و در يخچال بگذاريد تا نرم نشوند.
در كاسهاي پوست ليموي رنده شده، آبليموي تازه، نمك و پودر چيلي را با هم مخلوط كنيد.
از مخلوط روي هندوانهها بريزيد و به آرامي شروع به هم زدن كنيد تا مزهدار شوند؛ سپس روي آنها پنير پارمزان بپاشيد. در آخر، مقداري فلفل تازه روي مواد بريزيد و آنها را در بشقاب مناسبي بكشيد. مقداري پنير پارمزان و گشنيز خرد شده روي دسر بريزيد و آن را سرو كنيد.
بهتر است اين دسر را به اندازه مصرف آماده كنيد و داخل يخچال نگه نداريد، چون اگر بماند طعم خود را از دست ميدهد و بيات ميشود.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك دسر شيك و مجلسي “طرز تهيه دسر سوهان” را مطالعه كنيد.