
سس تارتار يكي از خوشمزهترين انواع سس ها است كه در كنار انواع غذاهاي دريايي مانند ميگو پفكي، ميگو سوخاري و يا غذاهاي سرخ شده مانند سيب زميني سرخ شده، جوجه چيني، ناگت مرغ، قارچ سوخاري و … سرو ميشود. اين سس كه بر پايه سس مايونز است، در دنيا طرفداران زيادي دارد و در منوي اكثر رستوران ها در كنار برخي از غذاها به چشم ميخورد. سس تارتار را ميتوانيد به راحتي در منزل تهيه و آن را در كنار غذاهاي مختلف سرو كنيد و لذت ببريد.
براي آشنايي با طرز تهيه سس تارتار در منزل، با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم :
- سس مايونز: سهچهارم پيمانه
- خيارشور خرد شده: يك قاشق غذاخوري
- جعفري خرد شده: 2 قاشق غذاخوري
- پيازچه خرد شده: يك قاشق غذاخوري
- ترخون خرد شده: نصف قاشق چايخوري
- آبليمو: يكچهارم پيمانه
- نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه :
سس مايونز را در ظرفي بريزيد و با چنگال خوب هم بزنيد تا حالت كرمي پيدا كند.
آبليمو را روي سس مايونز بريزيد. بهتر است به جاي آبليمو از آب ليموترش تازه استفاده كنيد، چون در طعم سس تأثير دارد.
خيارشور را ريز خرد كنيد. مراقب باشيد آب آن در نيايد. اگر اين اتفاق افتاد، آب آن را بگيريد، چون آب خيارشور طعم و ظاهر سس را خراب ميكند. به اندازه يك قاشق غذاخوري خيارشور خرد شده را با سس مايونز و آبليمو تركيب كنيد.
پيازچه را هم خيلي ريز خرد كرده و به مواد بيفزاييد. اگر پيازچه نداشتيد، ميتوانيد از پياز استفاده كنيد. البته پيازچه عطر و طعم بهتري به سس ميدهد.
جعفري و ترخون خرد شده را هم به مواد اضافه كنيد.
مواد را با هم مخلوط و نمك و فلفل را به آن ها بيفزاييد.
سس تارتار آماده است. آن را در ظرف شيشهاي دردار بريزيد و حداقل يك ساعت در يخچال بگذاريد تا سس خودش را بگيرد و مواد به خوبي با هم تركيب شوند.
سس تارتار هرچه بيشتر در يخچال بماند، طعم بهتري پيدا ميكند.