• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه مرباي زنجبيل

۶۶ بازديد

مرباي زنجبيل با زنجبيل تازه درست مي‌شود و خواص زيادي دارد.

مرباي زنجبيل

مرباي زنجبيل يكي از انواع مربا است كه طبع گرمي دارد. تهيه اين مربا كمي وقت‌گير است، ولي به طعم خوب آن مي‌ارزد. مرباي زنجبيل با نان و كره، صبحانه‌اي دلچسب براي روزهاي سرد است. اين مربا را علاوه بر صبحانه، به‌عنوان دسر هم مي‌توان سرو كرد. طرز تهيه مرباي زنجبيل را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه مرباي زنجبيل :

  • زنجبيل تازه: ۲۰۰ گرم
  • شكر: ۲۰۰ گرم
  • آب: يك و نيم ليوان
  • آبليمو: يك قاشق مرباخوري

طرز تهيه مرباي زنجبيل

طرز تهيه مرباي زنجبيل :

زنجبيل را پوست گرفته و به صورت خلالي يا نگيني خرد يا با پوست، ورقه‌اي كنيد.

زنجبيل خرد شده را ۱۵ دقيقه در آب بجوشانيد؛ سپس آن را آبكش كرده، در صافي بريزيد و آب سرد روي آن بگيريد.

زنجبيل را دوباره در آب بجوشانيد و آبكش كرده و اين كار را ۴ تا ۵ بار تكرار كنيد تا تلخي زنجبيل از بين برود. البته اگر تندي زنجبيل را دوست داريد، مي‌توانيد اين كار را كمتر انجام دهيد.

پس از اينكه تلخي زنجبيل از بين رفت، آن را چند ساعت در كاسه آب سرد بگذاريد و در اين مدت چند بار آب آن را عوض كنيد.

شكر و آب را در قابلمه‌اي بريزيد و آن را روي شعله متوسط بگذاريد تا بجوشد؛ سپس زنجبيل را به مخلوط شكر و آب افزوده، بگذاريد شهد مربا قوام بيايد.

اگر شهد مربا زياد بود، مي‌توانيد در مرباهايي مانند مرباي هويج از آن استفاده كنيد.

مربا

به خاطر طعم قوي زنجبيل، اين مربا نيازي به افزودن وانيل و گلاب ندارد.

در اواخر پخت مربا، آبليمو را به آن اضافه كرده، قابلمه را از روي شعله برداريد تا مربا سرد شود.

مرباي خنك شده را در ظرف شيشه‌اي بريزيد و در يخچال نگه داريد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك مرباي خوشمزه “مرباي كدو حلوايي، ترد و مجلسي” را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.