مرغ ناردوني نوعي خورشت گيلاني است كه طعم ترشي دارد.
مرغ ناردوني از غذاهاي معروف شمالي است كه بيشتر به عنوان خورشت و با كته سرو ميشود. اين غذا كه در آن از رب و دانههاي انار استفاده شده، بسيار خوشمزه است و طعم ترش و لذيذي دارد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه مرغ ناردوني آشنا شويد.
مواد لازم تهيه مرغ ناردوني :
- تكههاي مرغ به تعداد لازم
- رب انار: ۳ قاشق غذاخوري
- پياز: يك عدد
- زعفران دم كرده به ميزان لازم
- دانه انار: يك پيمانه
- نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه مرغ ناردوني :
در تابهاي تكههاي مرغ را سرخ كنيد تا طلايي شوند. بهتر است در تهيه اين غذا از ران مرغ استفاده كنيد.
پياز را نگيني خرد كرده و در كمي روغن تفت دهيد تا سبك و نرم شود؛ سپس فلفل و زردچوبه را به آن افزوده و با هم تفت دهيد. چون رب انار نمك دارد، در اين مرحله نمك نريزيد تا غذا شور نشود. بهتر است از ادويه ديگري استفاده نكنيد تا طعم اصلي غذا حفظ شود.
پس از اينكه بوي خامي زردچوبه گرفته شد، ۳ قاشق غذاخوري رب انار به مواد افزوده و تفت دهيد. يك ليوان آب جوش در خورشت ريخته و نمك آن را اندازه كنيد.
مرغهاي سرخ شده را در سس بگذاريد و روي آنها مقداري زعفران دم كرده بريزيد. در تابه را ببنديد تا مرغها نيمپز شوند؛ سپس يك پيمانه انار دون شده را به خورشت افزوده، در تابه را ببنديد تا انار و مرغ با هم پخته شوند. بهتر است از انار شيرين با دانههاي قرمز استفاده كنيد تا طعم و ظاهر غذا خوب شود.
خورشت ناردون آماده است؛ آن را با دانههاي انار تزيين كرده و با كته و مخلفات شمالي مانند زيتون پرورده و سير ترشي سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.