• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كباب بناب خانگي به شيوه آذربايجاني

۶۹ بازديد

كباب بناب يا كباب ساطوري از كباب‌هاي خوشمزه و پرطرفدار ايراني و متعلق به شهرستان بناب است كه با نام كباب آذربايجاني هم شناخته مي‌شود.

كباب بناب

كباب بناب از گوشت تازه و چربي‌دار گوسفند، در اندازه‌اي بزرگتر از كباب كوبيده تهيه مي‌شود و هر پرس آن بر خلاف كباب كوبيده معمولاً يك سيخ است. تفاوت كباب بناب با كوبيده در اندازه، نحوه خرد كردن پياز و استفاده از سبزيجات معطر در آن است.

مواد لازم تهيه كباب بناب :

  • گوشت گوسفند: نيم كيلو
  • پياز: ۲ عدد
  • پيازچه: ۳ عدد
  • جعفري ساطوري: يك پيمانه
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

كباب ساطوري

طرز تهيه كباب بناب :

پيازها را ساطوري خرد كنيد؛ فقط مراقب باشيد آب آن‌ها درنيايد. مهمترين تفاوت كباب بناب با كوبيده در ساطوري كردن پياز است.

پيازچه و جعفري را هم ساطوري خرد كرده و كنار بگذاريد.

گوشت را دو بار چرخ كرده، در كاسه‌اي بزرگ بريزيد و كم كم پياز، سبزيجات، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد. گوشت را با مواد خوب ورز دهيد تا به خورد هم بروند و يكدست شوند. روي كاسه سلفون يا پلاستيك كشيده و يك ساعت زمان دهيد تا گوشت استراحت كند.

سپس دست خود را در آب گرم بزنيد و به اندازه يك كوفته از گوشت برداشته، در دست حالت دهيد و آن را وارد سيخ كنيد.

كباب آذربايجاني

گوشت را آرام آرام در سيخ پخش و پهن كنيد. در آخر با دو انگشت با فاصله شيارهايي در گوشت ايجاد كنيد.

براي آماده كردن منقل، زغال‌ها را به صورت مساوي در آن پخش كنيد. در ابتدا كه سيخ‌ها را روي منقل مي‌گذاريد، آتش بايد در بالاترين درجه حرارت باشد. پس از چند دقيقه كه سيخ‌ها را روي آتش گذاشتيد، وقتي كباب تغيير رنگ داد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر هم درست شود.

كباب بناب را با نان يا چلو و گوجه‌فرنگي كبابي سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با كباب مخصوص اصفهان “برياني، كباب معروف اصفهاني” را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.