فيله سوخاري نوعي فست فود خوشمزه و پرطرفدار است كه معمولا با سيبزميني سرخ كرده سرو ميشود.
فيله سوخاري يكي از محبوبترين انواع مرغ سوخاري است كه با مواد گوناگون و شيوههاي مختلفي درست ميشود. در اين مطلب با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه فيله سوخاري به شيوهاي خاص آشنا شويد كه در آن براي سوخاري كردن از تخممرغ استفاده نشده است.
مواد لازم تهيه فيله سوخاري :
- فيله مرغ: ۵۰۰ گرم
- آرد سفيد به ميزان لازم
- پودر سير: ۲ قاشق غذاخوري
- پودر زنجبيل: يك قاشق چايخوري
- پودر پياز: يك قاشق چايخوري
- ادويه كاري: يك قاشق غذاخوري
- عصاره مرغ: يك بسته
- نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه فيله سوخاري :
پودر سير، نمك، فلفل، پودر زنجبيل، پودر پياز و ادويه كاري را در كاسهاي ريخته و با نصف ليوان آب مخلوط كنيد تا يكدست شود.
فيلهها را به مواد آغشته كرده، حداقل ۳ ساعت در يخچال بگذاريد تا مزهدار شوند.
در كاسهاي مقدار زيادي آرد سفيد ريخته و كمي نمك، پودر سير و عصاره مرغ به آن بيفزاييد و با هم مخلوط كنيد. در صورت تمايل ميتوانيد عصاره را حذف كنيد.
فيلهها را يكي يكي از مواد درآورده، ابتدا در آرد بغلتانيد و بلافاصله در آب يخ بيندازيد و سپس با كفگير دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانيد. اين عمل را دو بار تكرار كنيد.
پس از اين كار، فيلهها را با حجم زيادي آرد در دست به صورت دوراني بماليد تا مخلوط آب و آرد به صورت پولك درآيد؛ سپس ۴ دقيقه در روغن داغ شناور سرخ كنيد. روغن بايد كاملا داغ و شعله ملايم باشد تا فيلهها مغزپخت شوند. دقت كنيد كه فيلهها را بيشتر از دوبار در آب و آرد نزنيد و بيشتر از ۵ دقيقه هم در روغن سرخ نكنيد تا كاملا ترد و برشته شوند.
فيله مرغ سوخاري را با سيبزميني سرخ كرده و سالاد كلم سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.