سوپ مرغ يكي از سوپهاي خوشمزه و مفيد است كه بيشتر بهعنوان پيشغذا از آن استفاده ميشود.
سوپ مرغ ساده و مقوي است و با مواد مختلفي ميتوان آن را تهيه كرد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه سوپ مرغ مجلسي آشنا شويد.
مواد لازم تهيه سوپ مرغ مجلسي :
- سيبزميني: ۲ عدد
- هويج: ۲ عدد
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- سينه مرغ: يك عدد
- پياز: يك عدد
- سير: يك حبه
- ليموترش: يك عدد
- جعفري خرد شده: يك قاشق غذاخوري
- نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه سوپ مرغ مجلسي :
سينه مرغ را نيمپز كرده و به صورت دلخواه خرد يا ريش ريش كنيد.
پياز و سير را ريز خرد كرده، با كمي روغن تفت دهيد تا نرم شوند؛ سپس به آن نمك، فلفل و زردچوبه بيفزاييد.
مرغ خرد شده را به مواد افزوده و تفت دهيد. ۴ ليوان آب جوش در قابلمه بريزيد و ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا مرغ بپزد.
هويج و سيبزميني را نگيني و قارچ را ورقهاي خرد كنيد. وقتي مرغ پخت، هويج خرد شده را به مواد اضافه كنيد. يك ربع پس از افزودن هويج، قارچ و سيبزميني را در سوپ بريزيد.
دليل افزودن قارچ و سيبزميني ديرتر از هويج، اين است كه آنها زود ميپزند و اگر با هويج در سوپ بريزيد، ممكن است له شوند.
وقتي تمام مواد پخته شد و سوپ به غلظت مناسب رسيد، جعفري خرد شده را افزوده و نمك و فلفل سوپ را اندازه كنيد.
اگر سوپ مرغ آبكي بود، ميتوانيد مقدار كمي آرد در آن بريزيد.
در صورت تمايل براي لعاب بيشتر ميتوانيد مقداري رشته سوپي يا برنج نيم دانه به سوپ اضافه كنيد كه در آن صورت ديگر مجلسي نيست.
وقتي سوپ آماده شد، آن را با جعفري خرد شده تزيين و با ليموترش سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با نوعي سوپ مرغ “سوپ مرغ تند به روش مكزيكي” را مطالعه كنيد