• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

برياني، كباب معروف اصفهاني

۷۲ بازديد

برياني اصفهان از غذاهاي سنتي و معروف اين شهر است كه با گوشت گوسفندي درست مي‌شود.

برياني اصفهان

برياني اصفهان درواقع نوعي كباب است كه با نان محلي سرو مي‌شود. در تهيه اين غذا از دنبه استفاده شده و از اين رو برياني غذاي چربي است.

مواد لازم تهيه برياني اصفهان :

  • گوشت سردست گوسفندي: ۵۰۰ گرم
  • دنبه: ۵۰ گرم
  • جگر سفيد: ۱۰۰ گرم
  • پياز: ۲ عدد
  • پودر دارچين: يك قاشق چاي‌خوري
  • نعناع خشك: يك قاشق چاي‌خوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • زعفران دم كرده: يك قاشق چاي‌خوري
  • خلال پسته و بادام و مغز گردو براي تزيين

بريوني

طرز تهيه برياني اصفهان :

يكي از پيازها را نگيني خرد كرده و در روغن تفت دهيد تا سرخ شود.

در قابلمه‌اي گوشت سردست گوسفندي و دنبه را با ۴ ليوان آب روي شعله ملايم بگذاريد تا مغز پخت شوند؛ وقتي گوشت خوب پخته شد، مقداري از آب آن را كنار بگذاريد.

گوشت و دنبه را با هم چرخ كرده، زعفران دم كرده، نعناع خشك، نمك و فلفل را به آن افزوده، مخلوط را دوباره چرخ كنيد.

در قابلمه‌اي پياز ديگر را نگيني خرد كرده و با جگر سفيد، دو ليوان آب، نمك و فلفل روي شعله ملايم بگذاريد تا جگر بپزد؛ وقتي جگر پخته و آب آن تبخير شد، پياز و جگر را در همان قابلمه تفت دهيد. جگر را هم چرخ كرده، كنار بگذاريد.

كباب برياني

گوشت و دنبه چرخ شده را مانند همبرگر شكل داده و روي آن دارچين بريزيد؛ سپس دو طرف آن را در روغن سرخ كنيد.

وقتي برياني آماده شد، آن را روي نان بگذاريد و كمي از آب گوشت كنار گذاشته شده روي نان بريزيد.

مخلوط چرخ شده جگر سفيد و پياز را با خلال پسته و بادام و مغز گردو تزيين و برياني را با پياز و سبزي خوردن سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.