
املت بادمجان و گوجه فرنگي يكي از املت هاي بسيار خوشمزه اي است كه هم براي صبحانه و هم براي عصرانه يا شام مناسب است. در تهيه اين املت از سبزيجات معطر استفاده ميشود و به همين دليل عطر خوبي دارد. براي آشنايي با طرز تهيه املت بادمجان و گوجه فرنگي با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم :
- بادمجان: 2 عدد
- گوجه فرنگي: يك عدد
- تخم مرغ: 4 عدد
- سير: 2 حبه
- آرد: يك قاشق غذاخوري
- روغن سرخ كردني به ميزان لازم
- جعفري خرد شده به ميزان لازم
- نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه :
بادمجان ها را خوب بشوييد. آن ها را پوست بگيريد و حدود 20 دقيقه در آب نمك بگذاريد تا هم تلخي آن گرفته شود و هم هنگام سرخ كردن، روغن كمتري به خود بگيرد.
پس از گذشت اين مدت، بادمجان ها را خوب شسته و خشك كنيد. سپس به صورت حلقه اي برش بزنيد.
براي سرخ كردن بادمجان حتماً از روغن سرخ كردني استفاده كنيد. در تابه اي روغن بريزيد و روي حرارت متوسط بگذاريد تا داغ شود. بادمجان هاي حلقه شده را در روغن سرخ كنيد تا طلايي شوند.
گوجه فرنگي را در آب جوش بيندازيد و روي حرارت ملايم بگذاريد. اين كار براي آن است كه پوست گوجه راحت جدا شود. پس از چند دقيقه گوجه فرنگي را پوست گرفته و رنده كنيد تا به حالت پوره دربيايد.
سير را ريز رنده كنيد. سپس با پوره گوجه فرنگي و مقداري جعفري خرد شده، به بادمجان هاي سرخ شده افزوده و مخلوط كنيد. حرارت را زياد كنيد تا آب املت كشيده شود.
تخم مرغ ها را در كاسه اي بشكنيد و آرد، نمك، فلفل و زردچوبه به آن افزوده، هم بزنيد تا تخم مرغ كف كند. سپس به مواد داخل تابه بيفزاييد. حرارت را كم كرده و در تابه را بگذاريد تا تخم مرغ ببندد. تابه را برگردانيد تا طرف ديگر هم برشته شود.
طرز تهيه املت بادمجان و گوجه فرنگي به همين سادگي است. اين املت خوشمزه را ميتوانيد با انواع نان سنتي يا فانتزي سرو كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد مقداري پنير پيتزا روي اين املت بريزيد.