• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

نان دارچيني ، گرم و مقوي

۶۴ بازديد

نان دارچيني از نان‌هاي خوشمزه خانگي است.

نان دارچيني

نان دارچيني از نان‌هاي مقوي و خوشمزه‌اي است كه  در وعده هاي صبحانه و عصرانه مصرف مي‌شود. اين نان طبع گرمي دارد و مناسب روزهاي سرد سال است. نان دارچيني با مايه خمير درست شده و ماندگاري زيادي دارد.

مواد لازم تهيه نان دارچيني :

  • مايه خمير: يك قاشق غذاخوري
  • شير ولرم: نصف پيمانه
  • شكر: ۶۰ گرم
  • آرد: ۳۵۰ گرم
  • نمك: يك چهارم قاشق چاي‌خوري
  • كره: ۱۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد

مواد لازم تهيه لايه مياني :

كره: ۷۰ گرم
دارچين: يك قاشق سوپ‌خوري
شكر: ۵ قاشق سوپ‌خوري
كره براي رومال كردن به ميزان لازم

نان دارچيني خانگي

طرز تهيه نان دارچيني :

مايه خمير را با شير ولرم و يك قاشق از شكر خوب مخلوط كنيد؛ سپس آن را ۱۰ دقيقه كنار بگذاريد تا عمل بيايد.

آرد را دو بار الك كرده و با نمك و بقيه شكر مخلوط كنيد.

كره و زرده تخم مرغ را با همزن تركيب كرده و با مايه خمير عمل آمده به مخلوط آرد بيفزاييد.

خمير را خوب ورز دهيد تا منسجم و يكدست شود؛ سپس آن را يك ساعت و نيم كنار بگذاريد تا استراحت كند.

براي مواد مياني، كره، شكر و دارچين را با هم مخلوط كرده و كنار بگذاريد.

رول نان دارچيني

خمير نان را باز كرده و روي آن كره آب شده بماليد؛ سپس از مواد مياني روي تمام سطح آن بريزيد. و از جهت  عرض آن به صورت نوارهاي دو سانتي برش بزنيد و از دو سر نوار خمير را رول كنيد.

رول‌هاي نان را ۲۰ دقيقه در فر بگذاريد تا آماده شوند؛ پس از پخت، آن‌ها را از فر بيرون آورده و با برس روي رول‌ها كره آب شده بماليد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك نان خانگي خوشمزه ديگر ” نان شيرمال خانگي “ را مطالعه كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.