
كباب مرغ و قارچ غذايي لذيذ و سالم به ويژه براي كساني است كه منع مصرف گوشت قرمز دارند. براي پخت اين كباب به منقل نيازي نيست و ميتوان آن را در فر يا روي گاز هم درست كرد. براي آشنايي باطرز تهيه كباب مرغ و قارچ با مجله دلتا همرا شويد.
مواد لازم :
- سينه مرغ: 4 عدد
- قارچ: 400 گرم
- پياز: 2 عدد
- فلفل دلمه اي يا كدو سبز: 2 عدد
- روغن مايع: يكسوم ليوان
- سير: 4 حبه
- شكر: يك قاشق غذاخوري
- نمك: يك قاشق غذاخوري
- سركه سفيد: 2 قاشق غذاخوري
- فلفل سياه: يك قاشق چايخوري
- جعفري خرد شده به ميزان لازم
طرز تهيه :
براي تهيه اين كباب ابتدا سس مخصوص را آماده كنيد تا مرغ ها در آن مزه دار شوند.
براي تهيه سس، سير، روغن مايع، شكر، نمك، سركه سفيد، فلفل و مقداري جعفري در مخلوط كن بريزيد و هم بزنيد تا يكدست شود.
سينه هاي مرغ را خرد كرده و كنار بگذاريد. اگر از كدو سبز استفاده ميكنيد، آن را حلقه حلقه و اگر از فلفل دلمه اي استفاده ميكنيد، آن را به اندازه تكه هاي مرغ برش بزنيد.
سپس قارچ و فلفل دلمه اي يا كدو سبز را با سس مخلوط كنيد.
مواد را در ظرف دربسته يا كيسه فريزر در يخچال بگذاريد و حداقل 4 ساعت استراحت دهيد. البته بهتر است مواد يك شب در سس بمانند تا خوب مزه دار شوند.
در مدت زمان پخت سيخ ها را حركت دهيد تا تمام مواد به خوبي كباب شوند. كباب آماده شده را داغ و با برنج يا نان و چاشني دلخواه سرو كنيد.