• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

تهيه كباب ديگي در فر

۱۲۰ بازديد

طرز تهيه كباب ديگي خوشمزه را در مجله دلتا بخوانيد.

كباب ديگي

كباب ديگي يكي از غذاهاي خوشمزه ايراني است كه در بيشتر خانه‌ها طبخ مي‌شود و طرفداران زيادي دارد. اين كباب شبيه كباب تابه‌اي است و با آن تفاوت‌هاي كمي دارد. كباب ديگي با سس مخصوصي درست شده و با كته يا چلو سرو مي‌شود.

مواد لازم تهيه كباب ديگي :

  • گوشت چرخ كرده: ۴۰۰ گرم
  • پودر نان خشك: ۲ قاشق غذاخوري
  • پياز: يك عدد
  • سير: ۲ حبه
  • نمك، فلفل و پودر زيره سبز به ميزان لازم
  • جعفري خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
  • آب ليموترش تازه: يك قاشق چاي‌خوري
  • آب: يك سوم پيمانه

مواد لازم سس كباب :

  • سيب زميني: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
  • آب: نصف پيمانه
  • مرزه براي تزيين

كباب ديگي در فر

طرز تهيه كباب ديگي :

پياز و سير را ريز رنده كنيد. گوشت چرخ كرده را با سير، پياز، نمك، فلفل و پودر زيره مخلوط كرده و خوب ورز دهيد.

سپس پودر نان خشك، آب، آب ليمو ترش و جعفري خرد شده را به مواد افزوده و با هم مخلوط كنيد.

مايه كباب را حدود نيم ساعت استراحت دهيد تا بيات شود؛ سپس از مواد به اندازه گردو برداشته و در دست شكل دهيد. آن‌ها را در ظرف مخصوص فر چيده و نيم ساعت در يخچال بگذاريد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با شامي كباب اصيل ايراني ” بفرماييد شامي كباب ترد و خوشمزه “ را مطالعه كنيد.

سيب زميني‌ها را حلقه حلقه كرده كرده و روي كباب‌ها بچينيد.

كباب

آب و رب را مخلوط و روي كباب و سيب زميني بريزيد؛ روي ظرف را فويل بكشيد و ۴۵ دقيقه در فر بگذاريد تا بپزد. سپس فويل را برداريد و بگذاريد حدود ۱۵ دقيقه ديگر پخته و سرخ شود.

هنگام سرو مقداري مرزه براي تزيين روي كباب بريزيد.

كباب ديگي را در تابه و بدون فر هم مي‌توان درست كرد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.