طرز تهيه كباب ديگي خوشمزه را در مجله دلتا بخوانيد.
كباب ديگي يكي از غذاهاي خوشمزه ايراني است كه در بيشتر خانهها طبخ ميشود و طرفداران زيادي دارد. اين كباب شبيه كباب تابهاي است و با آن تفاوتهاي كمي دارد. كباب ديگي با سس مخصوصي درست شده و با كته يا چلو سرو ميشود.
مواد لازم تهيه كباب ديگي :
- گوشت چرخ كرده: ۴۰۰ گرم
- پودر نان خشك: ۲ قاشق غذاخوري
- پياز: يك عدد
- سير: ۲ حبه
- نمك، فلفل و پودر زيره سبز به ميزان لازم
- جعفري خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
- آب ليموترش تازه: يك قاشق چايخوري
- آب: يك سوم پيمانه
مواد لازم سس كباب :
- سيب زميني: ۲ عدد
- رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
- آب: نصف پيمانه
- مرزه براي تزيين
طرز تهيه كباب ديگي :
پياز و سير را ريز رنده كنيد. گوشت چرخ كرده را با سير، پياز، نمك، فلفل و پودر زيره مخلوط كرده و خوب ورز دهيد.
سپس پودر نان خشك، آب، آب ليمو ترش و جعفري خرد شده را به مواد افزوده و با هم مخلوط كنيد.
مايه كباب را حدود نيم ساعت استراحت دهيد تا بيات شود؛ سپس از مواد به اندازه گردو برداشته و در دست شكل دهيد. آنها را در ظرف مخصوص فر چيده و نيم ساعت در يخچال بگذاريد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با شامي كباب اصيل ايراني ” بفرماييد شامي كباب ترد و خوشمزه “ را مطالعه كنيد.
سيب زمينيها را حلقه حلقه كرده كرده و روي كبابها بچينيد.
آب و رب را مخلوط و روي كباب و سيب زميني بريزيد؛ روي ظرف را فويل بكشيد و ۴۵ دقيقه در فر بگذاريد تا بپزد. سپس فويل را برداريد و بگذاريد حدود ۱۵ دقيقه ديگر پخته و سرخ شود.
هنگام سرو مقداري مرزه براي تزيين روي كباب بريزيد.
كباب ديگي را در تابه و بدون فر هم ميتوان درست كرد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.