• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

بورك گوشت و سيب زميني با سس مخصوص

۷۰ بازديد

بورك گوشت و سيب زميني يك غذاي تركيه‌اي پرطرفدار است.

بورك گوشت

بورك يك غذاي تركيه‌اي و درواقع نوعي فينگر فود است كه انواع گوناگوني دارد و با خمير خاصي به نام يوفكا درست مي‌شود. بورك گوشت و سيب زميني يكي از غذاهاي خوشمزه است كه به عنوان غذاي اصلي و همچنين پيش غذا سرو مي‌شود.

مواد لازم بورك گوشت و سيب زميني :

  • خمير يوفكا به مقدار لازم
  • سيب زميني: ۴ عدد
  • گوشت چرخ‌كرده: ۲۰۰ گرم
  • پياز: يك عدد
  • زعفران دم كرده به ميزان لازم
  • نمك، فلفل و ادويه‌هاي دلخواه به ميزان لازم

مواد لازم تهيه سس :

  • ماست: يك ليوان
  • آب: ۲ ليوان
  • كره: ۲ قاشق غذاخوري
  • روغن مايع: يك فنجان
  • تخم مرغ: يك عدد

بورك گوشت و سيب زميني

طرز تهيه بورك گوشت و سيب زميني :

پياز را ريز خرد كرده و با گوشت تفت دهيد؛ سپس نمك، فلفل و ادويه‌هاي دلخواه را بيفزاييد.

سيب زميني‌ها را پس از پختن رنده كرده و به مخلوط گوشت اضافه كنيد.

براي تهيه سس بورك گوشت، تمام مواد سس را با هم مخلوط كرده و خوب هم بزنيد تا يكدست شود.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك غذاي فوري و خوشمزه با سيب زميني ” تهيه دلمه سيب زميني در ۳۰ دقيقه “ را مطالعه كنيد.

يوفكاها را پهن كرده و همه سطح آن‌ها را به سس آغشته كنيد. مقداري از مواد گوشتي روي يوفكاها بريزيد. سپس از يك قسمت يوفكا به آرامي شروع به رول كردن آن‌ كنيد.

رول‌ها را ۱۰ دقيقه در يخچال بگذاريد؛ سپس با زرده تخم مرغ و مقداري زعفران آن‌ها را رومال كنيد.

پس از اين مدت آن‌ها را در روغن داغ سرخ كنيد تا طلايي شوند.

در صورت تمايل مي‌توانيد بورك‌ها را در فر درست كرده و روي آن‌ها مقداري كنجد بپاشيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.