• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پلو مكزيكي ، غذاي تند و رنگين

۶۷ بازديد

طرز تهيه پلو مكزيكي را در مجله دلتا بخوانيد.

پلو مكزيكي

پلو مكزيكي نوعي غذاي فرنگي است كه اصالتا متعلق به مكزيك است. اصل اين غذا بسيار تند و به تنهايي يا با مرغ و ميگو سرو مي‌شود. پلو مكزيكي غذايي خوشمزه و خوش رنگ و مناسب مهماني‌ها است.

مواد لازم تهيه پلو مكزيكي :

  • پياز: يك عدد
  • سير: ۲ حبه
  • فلفل دلمه‌اي: يك عدد
  • ذرت: نصف پيمانه
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
  • برنج: ۳ پيمانه
  • نخود فرنگي: يك پيمانه
  • فلفل قرمز به ميزان دلخواه
  • زعفران دم‌كرده به ميزان لازم

پلو مكزيكي تند

طرز تهيه پلو مكزيكي :

پياز را نگيني خرد كرده و با مقداري روغن تفت دهيد تا نرم و طلايي شود. وقتي پياز سرخ شد، سير خرد شده را به آن افزوده و كمي تفت دهيد.

فلفل دلمه‌اي را نگيني خرد كنيد. بهتر است از فلفل دلمه‌اي رنگي استفاده كنيد تا غذا خوش رنگ تر شود.

ذرت و نخود فرنگي را با آب و نمك بپزيد يا از كنسرو استفاده كنيد.

فلفل دلمه‌اي خرد شده، ذرت، نخود فرنگي، نمك، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد بيفزاييد.

هر چقدر دوست داريد غذا تندتر باشد، فلفل قرمز اضافه كنيد.

اگر مي‌خواهيد در اين غذا از مرغ يا ميگو كنيد، در اين مرحله آن ها را به مواد افزوده و با هم تفت دهيد.

در آخر زعفران دم‌كرده را اضافه كنيد.

برنج را پس از خيس خوردن در آب در حال جوش بريزيد. وقتي برنج كمي نرم شد، آن را آبكش كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك پلوي خوشمزه ” قارچ پلو، غذاي جديد و خوش طعم “ را مطالعه كنيد.

در قابلمه‌اي برنج بريزيد و از مواد درست شده لا به لاي آن بدهيد. سپس بگذاريد بخار كند و دم بكشد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.