• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

لازانيا اسفناج و پنير ، طعمي خاص و متفاوت

۷۱ بازديد

طرز تهيه لازانيا اسفناج و پنير را در مجله دلتا بخوانيد.

لازانيا اسفناج

لازانيا اسفناج و پنير يكي از لازانياهاي خوش‌طعم و خوش عطر است كه به راحتي درست مي‌شود. اين لازانيا را به دو صورت ساده و رولي مي‌توان تهيه كرد. لازانيا اسفناج و پنير مناسب گياهخواران و افرادي است كه غذاهاي بدون گوشت مصرف مي‌كنند.

مواد لازم تهيه سس لازانيا :

  • روغن زيتون: يك قاشق سوپ‌خوري
  • سير: يك حبه
  • پياز: يك عدد
  • رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق سوپ‌خوري
  • گوجه فرنگي: ۲ عدد
  • ريحان خرد شده: يك و نيم قاشق چاي‌خوري
  • شكر: يك چهارم قاشق چاي‌خوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

مواد لازم تهيه لازانيا اسفناج :

  • ورق لازانيا به تعداد لازم
  • اسفناج خرد شده: ۵۰۰ گرم
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • پنير سفيد كم چرب: سه چهارم پيمانه
  • پنير موزارلا رنده شده: نصف پيمانه
  • پنير پارمزان رنده شده: ۲ قاشق سوپ‌خوري
  • ريحان خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
  • سفيده تخم مرغ: يك عدد
  • پنير پيتزا به ميزان لازم

لازانيا اسفناج و پنير

طرز تهيه لازانيا اسفناج و پنير :

براي تهيه سس لازانيا، در تابه‌اي روغن زيتون را گرم كنيد. پياز و سير خرد شده را در آن تفت دهيد تا نرم شوند.

گوجه فرنگي‌ها را ريز خرد كرده و با رب، ريحان خرد شده، شكر، نمك و فلفل به سير و پياز بيفزاييد.

تابه را روي شعله كم بگذاريد تا سس به غلظت دلخواه برسد. سپس آن را كنار بگذاريد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با غذاهاي ديگر با اسفناج ” سوپ اسفناج و خامه، پيش غذاي اسپانيايي “ را مطالعه كنيد.

اسفناج را خرد كرده، در قابلمه روي شعله ملايم بگذاريد تا آب آن گرفته شود.

طرز تهيه لازانيا اسفناج

در كاسه‌اي پنيرها، قارچ، ريحان و سفيده تخم مرغ را با اسفناج مخلوط كنيد. مواد را خوب هم بزنيد تا يكنواخت شوند.

ورقه‌هاي لازانيا را آبكشي كرده و به صورت لايه لايه با مواد در ظرف پيركس بچينيد. وقتي لايه‌ها تمام شدند، روي آن‌ها سس و پنير پيتزا بريزيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد مواد را داخل ورقه لازانيا گذاشته و آن را رول كنيد.

ظرف را در فر بگذاريد و حدود نيم ساعت زمان دهيد تا لازانيا آماده شود.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.