مرباي كيوي فقط يك مربا نيست و مصارف گوناگون دارد.
مرباي كيوي يكي از مرباهايي است كه چندين كاربرد دارد. از اين مربا علاوه بر صبحانه، براي تزيين كيك و دسر و يك اردو در مهمانيها و مجالس استفاده ميشود. اين مربا طعم ملس و خوبي دارد و در تمام فصلهاي سال ميتوان آن را درست كرد.
مواد لازم تهيه مرباي كيوي :
- كيوي: نيم كيلو
- شكر: نيم كيلو
- وانيل در صورت تمايل
طرز تهيه مرباي كيوي :
كيويها را خوب بشوييد و پوست آنها را بگيريد. بهتر است از كيويهاي سفت استفاده كنيد.
كيويها را از عرض به صورت دايره و به ضخامت نيم سانت ورق ورق كنيد.
حتماً كيويها را از عرض ببريد تا شكل زيباي آنها حفظ شود.
در قابلمه يك لايه كيوي چيده و شكر روي آنها بپاشيد و اين كار را ادامه دهيد تا كيويها تمام شوند.
در تهيه اين مربا از روش شكرپاشي استفاده شده و چون در آن آب ريخته نميشود و با آبي كه كيوي پس ميدهد، پخته ميشود، به همين دليل تا دو سال ماندگاري دارد.
قابلمه را حدود ۸ ساعت در يخچال بگذاريد تا شكر آب شده و به خورد كيوي برود.
چون كيوي ترش است، اين مربا شكرك نميزند و به افزودن جوهرليمو نيازي نيست.
در صورت تمايل ميتوانيد در مرباي كيوي از وانيل استفاده كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك مرباي خاص و خوشمزه، مطلب مرباي زغال اخته، صبحانه اي متفاوت را مطالعه كنيد.
سپس قابلمه را روي شعله گذاشته تا كيوي بپزد و شربت آن غليظ شود. اين كار حدود ۲۰ دقيقه طول ميكشد.
اگر از كيوي خيلي رسيده استفاده ميكنيد، حتماً به زمان پخت توجه داشته باشيد كه زياد له نشود.
پس از گذشت اين مدت، مربا آماده است. آن را در ظرف شيشهاي ريخته و در يخچال نگهداري كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد بگذاريد مربا زياد روي شعله بماند تا له شود و حالت مارمالاد بگيرد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.