• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

تهيه سير ترشي ۷ ساله در ۴۰ روز

۶۵ بازديد

سير ترشي 7 ساله را در 40 روز درست كنيد و از آن لذت ببريد.

سير ترشي

سير ترشي يكي از چاشني‌هاي پرطرفدار ايراني است كه بسيار خوشمزه است و خواص درماني زيادي به خصوص براي سيستم گوارشي دارد. در گذشته اين ترشي را پس از درست كردن، در جاي خنك و تاريكي مي‌گذاشتند تا چند سال بگذرد و به اصطلاح چند ساله شود. در اين ميان سير ترشي هفت ساله بيشترين طرفدار را داشت و بهترين ترشي بود. حال اگر دوست داريد در عرض چند روز سير ترشي ۷ ساله داشته باشيد، اين مطلب را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم براي تهيه سير ترشي :

  • سركه بالزاميك: ۶ ليوان
  • سركه خرما: ۳ ليوان
  • بوته سير: ۴۰ عدد
  • شكر قهوه‌اي: ۵ قاشق غذاخوري
  • سس سويا: ۱۰ قاشق غذاخوري

سير ترشي 7 ساله

طرز تهيه سير ترشي :

يك ظرف مناسب شيشه‌اي يا پلاستيكي با در محكم انتخاب كنيد.

بوته‌هاي سير را خوب بشوييد تا تميز شوند.

سپس آن‌ها را با سركه بالزاميك، سركه خرما، شكر قهوه‌اي و سس سويا در قابلمه بريزيد.

قابلمه را روي شعله ملايم گاز بگذاريد تا مواد حدود ۱۵ دقيقه با هم بجوشند.

مراقب باشيد اين زمان بيشتر نشود، چون باعث له شدن سيرها مي‌شود.

پس از گذشت اين مدت، بوته‌هاي سير را در ظرف مناسب گذاشته و مخلوط سركه و شكر را كه با سير جوشيده بود، روي سيرها در ظرف بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك ترشي بي‌نظير خانگي، مطلب ترشي بادمجان شكم پر، نمي توان از آن گذشت را مطالعه كنيد.

سركه را حتما امتحان كنيد تا اگر شوري و شيريني آن كم بود، اندازه كنيد.

ترشي سير

روي ظرف را با يك نايلون ببنديد و بعد در آن را بگذاريد و خوب محكم كنيد.

بهتر است محل نگهداري سير ترشي جاي خنك و تاريكي مانند زيرزمين يا انباري باشد. حتي اگر امكان آن را داريد، ظرف ترشي را زير خاك بگذاريد.

پس از ۴۰ روز سير ترشي خانگي هفت ساله شما به همين راحتي آماده است! آن را در كنار انواع غذا، به‌خصوص غذاهاي شمالي ميل كنيد و لذت ببريد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.