• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كوفته مرغ ، غذاي ساده و خوشمزه

۸۱ بازديد

طرز تهيه كوفته ساده مرغ را در مجله دلتا بخوانيد.

كوفته مرغ

كوفته مرغ نوعي كوفته ساده و خوشمزه و مناسب كساني است كه از خوردن گوشت قرمز پرهيز مي‌كنند. اين كوفته كه طرز تهيه آساني دارد، گزينه خوبي براي يك شام سبك يا پيش غذايي خوش طعم براي مهماني است.

مواد لازم تهيه كوفته مرغ ساده :

  • سينه مرغ: يك كيلو
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • آبليمو تازه: نصف استكان
  • زرشك: نصف فنجان
  • كره: ۱۰۰ گرم
  • پياز: ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
  • زعفران دم كرده: نصف قاشق چاي خوري
  • پودر سوخاري به ميزان لازم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • آلو در صورت تمايل

طرز تهيه كوفته مرغ

طرز تهيه كوفته مرغ ساده :

سينه مرغ را دو بار چرخ كنيد.

دو عدد از پياز ها را خرد كرده و كمي در روغن تفت دهيد. سپس با مرغ چرخ شده، تخم مرغ هم زده، پودر سوخاري، نمك و فلفل مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد تا چسبندگي پيدا كند.

رب گوجه فرنگي را با كمي روغن تفت دهيد تا خامي آن گرفته شود. سپس ۳ ليوان آب با زعفران دم كرده به رب افزوده، بگذاريد جوش بيايد تا سس كوفته آماده شود.

در صورت تمايل مي‌توانيد در سس كوفته آلو بريزيد.

دو عدد پياز ديگر را در روغن تفت دهيد و پس از سرخ شدن با زرشك مخلوط كنيد.

كوفته

از مايه كوفته به اندازه يك نارنگي كوچك برداشته، وسط آن كمي از مخلوط زرشك و پياز داغ بگذاريد و سپس آن را گرد كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك كوفته ساده و خوشمزه، مطلب كوفته نخودچي ، ترش و شيرين را مطالعه كنيد.

كوفته ها در سس بيندازيد تا بپزند. وقتي سس كمي غليظ شد، نصف استكان آبليموي تازه در آن بريزيد تا يكي دو جوش بخورد.

اگر طعم ترش را نمي‌پسنديد، آبليمو اضافه نكنيد.

پس از گذشت نيم ساعت كوفته آماده است.

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري سيب زميني سرخ كرده با كوفته مرغ سرو كنيد.

كوفته مرغ را با زرشك، گردو و جعفري تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.