• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

غذاي سنتي كشورها در جشن كريسمس

۷۷ بازديد

غذاي سنتي كشور هاي مختلف در جشن كريسمس چيست؟

جشن كريسمس

با فرا رسيدن سال نو ميلادي، خانواده ها در سراسر دنيا دور هم جمع مي‌شوند تا اين ايام را جشن بگيرند. معمولاً هر كدام از كشورهاي مختلف دنيا، غذاي سنتي مخصوص جشن كريسمس دارند كه آن را در كنار شيريني ها و خوراكي هاي گوناگون مصرف مي‌كنند.

براي آشنايي با غذاهاي مختلف برخي كشورها در كريسمس ، با مجله دلتا همراه باشيد.

فرانسه

عيد ميلاد مسيح در فرانسه «شب قديس سيلوستر» نام دارد و فرانسوي‌ ها سالمون دودي و غذا‌ هاي دريايي مانند سوپ صدف درست مي كنند و اين شب را در خانه جشن مي‌گيرند.

غذاي انگليسي

انگليس

يكي از اصيل‌ ترين غذاهاي كريسمس مربوط به انگليس است. انگليسي‌ ها در روز كريسمس بوقلمون شكم پر و نوعي شيريني مخصوص درست كرده و داخل شيريني ها را با سكه‌ هاي مخفي پر مي‌كنند. آن‌ها معتقدند هر كس سكه ها را پيدا كند، در سال جديد ثروتمند مي‌شود.

مكزيك

بوقلمون پخته شده در فر كه با سس آلو پر شده و نوشيدني پانچ كه با ميوه و دارچين درست مي‌شود، غذاي سنتي مكزيكي ها در شب كريسمس است.

غذاي ايتاليايي

ايتاليا

ايتاليايي ها نوعي سوسيس و كالباس مخصوص دارند كه آن را چند ساعت در دماي پايين جوشانده و با عدس سرو مي‌كنند. آن ها اعتقاد دارند صرف اين غذا در شب كريسمس باعث خوشبختي در سال نو مي‌شود.

اسپانيا

معمولاً اسپانيايي ها جشن كريسمس را در نيمه شب مي‌گيرند و براي شام سال نو ميلادي انواع غذا هايي كه بر پايه ماهي و صدف است، درست كرده و روي يك ميز بزرگ مي‌چينند.

غذاي استراليايي

استراليا

چون سال نو در استراليا اواسط تابستان است، معمولاً آن را با پخت انواع كباب و سالاد ها و ميوه هاي مختلف در ساحل جشن مي‌گيرند.

برزيل

غذاي سنتي شب كريسمس در برزيل بوقلمون دودي با موز سرخ شده و غذا‌ هاي حاوي برنج و مخلفات است كه با انواع مختلف ماهي سرو مي‌شود.

هاپين جان

آمريكا

آمريكايي ها به ويژه در مناطق جنوبي، معتقدند لوبيا در سفره شام ​​سال نو خوش‌ شانسي مي‌آورد. به همين دليل غذاي سنتي آن ها در شب كريسمس “هاپين جان” نام دارد كه تركيب لوبيا چشم بلبلي با برنج و بيكن يا تكه‌ هاي دودي بوقلمون است و با كلم، تره فرنگي و ساير سبزيجات‌ پخته‌ شده سرو مي‌شود.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.