سوپ ورميشل همان سوپ رشته ساده است كه با سبزيجات طبخ ميشود.
سوپ ورميشل يا سوپ رشته يكي از انواع سوپ هاي مفيد براي درمان سرماخوردگي است و بيشتر در فصل پاييز و زمستان كه بازار سرماخوردگي و آنفولانزا داغ است، تهيه و مصرف ميشود. براي تهيه اين سوپ به رشته فرنگي يا ورميشل نياز داريد كه نوعي رشته تهيه شده از آرد گندم، نشاسته يا آرد برنج است و در سايز هاي متنوع تهيه ميشود. معمولاً سوپ ورميشل با سبزيجات متنوع، آب مرغ و كم ادويه درست ميشود تا براي فرد سرما خورده ايجاد سرفه و ناراحتي نكند.
مواد لازم تهيه سوپ ورميشل :
- آب مرغ: ۲ ليوان
- ورميشل به ميزان لازم
- هويج: ۲ عدد
- روغن زيتون به ميزان لازم
- سيب زميني: يك عدد
- پياز: يك عدد
- گوجه فرنگي: ۳ عدد
- ليمو ترش به ميزان لازم
- جعفري تازه به ميزان لازم
- نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه سوپ ورميشل :
پياز را ريز رنده كرده، آب آن را بگيريد و با كمي روغن زيتون تفت دهيد.
گوجه فرنگي ها را پوره و سپس صاف كنيد تا يكدست شود. سپس به پياز تفت داده شده بيفزاييد.
آب مرغ را به مواد افزوده، بگذاريد چند جوش بزند.
هويج و سيب زميني را پس از پوست گرفتن، نگيني خرد كنيد. آن ها را با مقداري نمك و فلفل در سوپ بريزيد تا بپزند.
ورميشل زود ميپزد. به همين دليل وقتي هويج و سيب زميني پخته شدند، آن را در سوپ بريزيد و در قابلمه را نيمه باز بگذاريد تا سوپ جا بيفتد و كمي غليظ شود.
در اواخر پخت جعفري ساطوري شده را به سوپ اضافه كنيد. جعفري براي درمان سرماخوردگي بسيار مفيد است. مقداري جعفري هم نگه داريد و موقع سرو روي سوپ بريزيد.
ليمو ترش ها را آب بگيريد و بنا به ذائقه ترشي سوپ را اندازه كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد از مقداري سينه مرغ پخته ريش ريش شده در سوپ استفاده كنيد.