براي آشنايي با طرز تهيه سالاد ضد دود براي روز هايي كه هوا آلوده است، با مجله دلتا همراه باشيد.
اين روز ها هواي بسياري از شهر هاي ايران آلوده و يكي از راه هاي مقابله با آلودگي هوا ، داشتن تغذيه مناسب است. انواع ميوه و سبزي از ويتامين ها و آنتي اكسيدان سرشار و از اين رو براي مصرف در اين روز ها بسيار مناسبند. در اين مطلب طرز تهيه سالاد ضد دود آمده است كه داراي موادي است كه بدن را در برابر آلودگي ها مقاوم ميكند.
مواد لازم سالاد ضد دود :
- كاهو: يك عدد
- سيب زميني: نيم كيلوگرم
- تن ماهي: ۲ قوطي
- گوجه گيلاسي: ۲۵۰ گرم
- لوبيا سبز يا كلم بروكلي: ۳۰۰ گرم
- ماست: ۵ قاشق غذاخوري
- سس خردل: يك قاشق مربا خوري
- سير: يك حبه
- ليمو ترش: يك عدد
- تخم مرغ: ۴ عدد
- پياز قرمز: يك عدد
- روغن زيتون به ميزان لازم
- جعفري براي تزيين
طرز تهيه سس سالاد :
۵ قاشق غذاخوري ماست را با يك عدد ليموترش، روغن زيتون، يك قاشق مرباخوري سس خردل و سير رنده شده مخلوط كنيد. در صورت تمايل ميتوانيد از ماست پر چرب استفاده كنيد كه سس را خوشمزه تر ميكند.
طرز تهيه سالاد ضد دود :
در تهيه سالاد ضد دود توجه داشته باشيد كه هر نوع سبزي ديگري كه دوست داريد، ميتوانيد به مواد آن اضافه كنيد.
لوبيا سبز يا بروكلي را بپزيد. فقط دقت كنيد كه زياد نرم و پخته نشوند. اگر بخار پز كنيد بهتر است و طعم آب نميگيرد. در صورت تمايل از گل كلم هم ميتوانيد استفاده كنيد. پس از پختن آن ها را در كاسه بزرگي بريزيد.
سيب زميني و تخممرغ ها را بپزيد و بگذاريد سرد شوند. پس از خنك شدن آن ها را چهار قاچ كنيد. سپس با گوجه هاي گيلاسي به لوبيا سبز پخته شده بيفزاييد.
كاهو را خرد كرده و به مواد اضافه كنيد. به جاي كاهو ميتوانيد از اسفناج هم استفاده كنيد.
قوطي هاي تن ماهي را چند دقيقه در آب بجوشانيد و پس از افزودن به مواد سالاد، سس را روي آن ها ريخته و سالاد را در ظرف سرو بريزيد.
سالاد را با برگ هاي جعفري يا گشنيز تزيين كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.