• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پان اسپانيا ، دسر شيك و با كلاس

۷۹ بازديد

پان اسپانيا يكي از انواع دسر هاي بين المللي پر طرفدار است.

پان اسپانيا

پان اسپانيا نوعي دسر خوشمزه  و همان طور كه از نامش پيدا استبه كشور اسپانيا تعلق دارد. اين دسر هم به آساني تهيه مي شود و هم بسيار شيك است. از اين رو براي سرو در مهماني ها و مجالس مناسب است.

مواد لازم تهيه پان اسپانيا :

  • گردو خرد شده: نصف پيمانه
  • آرد سفيد: نصف پيمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شكر: يك و نيم پيمانه
  • شير: يك ليتر
  • نشاسته: ۲قاشق غذاخوري
  • وانيل: نصف قاشق چاي خوري
  • بيسكويت پتي بور: ۳ بسته
  • كاكائو: ۲ قاشق غذاخوري
  • كره: ۵۰ گرم
  • خامه: ۱۵۰ گرم
  • موز به ميزان لازم

دسر پان اسپانيا

طرز تهيه پان اسپانيا :

تخم مرغ و شكر را با همزن برقي بزنيد.

شير را در قابلمه بريزيد. نشاسته را در كمي شير سرد حل كرده و با شير داخل قابلمه مخلوط كنيد.

آرد را الك و به شير اضافه كنيد. مخلوط تخم مرغ و شكر را هم به شير بيفزاييد.

مواد را روي شعله ملايم بگذاريد و هم بزنيد تا غليظ شوند.

در انتها كره و وانيل را افزوده و وقتي شعله را خاموش كرديد، خامه را اضافه كنيد.

اگر دوست داريد دسر پان اسپانيا قهوه اي باشد، مواد را قبل از گذاشتن روي گاز نصف كرده و در دو تا قابلمه بريزيد. به يكي كاكائو اضافه كرده  و ديگري سفيد بماند.

ته ظرف يا قالب دلخواه سلفون بگذاريد و يك رديف بيسكويت پتي بور بچينيد. مايه قهوه اي يا سفيد را ريخته، روي آن گردوي خرد شده و موز حلقه شده بگذاريد و دوباره بيسكويت بچينيد.

مجدداً گردو و موز گذاشته، سپس مايه سفيد را بريزيد و تا وقتي مواد تمام شوند، لايه ها را مانند قبل تكرار كنيد.

ظرف را حدود ۵ ساعت در يخچال بگذاريد تا دسر خودش را بگيرد و منسجم شود.

پس از گذشت اين مدت، قالب را در ظرف سرو بر گردانيد و سلفون را از روي آن جدا كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد پان اسپانيا را به صورت ليواني و تك نفره درست كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.