كوكو اسفناج يكي از انواع كوكوهاي خوشمزه و مجلسي ايراني است. اين كوكوي محبوب علاوه بر اينكه طعم بسيار خوبي دارد، به دليل وجود اسفناج خواص زيادي نيز براي بدن دارد.
گراني مواد غذايي را همگان امروز اذعان دارند. البته رفع و رجوع اين دغدغه خيلي هم مشكل نيست فقط شايد نياز باشد گاهي قيد پلو و چلو و گوشت و ماهيچه را بزنيد و دست كم دو سه روزي در هفته را هم غذاي سالمتر بخوريد و البته هم ارزانتر. در همين راستا در اين بخش از مجله دلتا يكي از غذاهاي ارزان را به شما معرفي ميكنيم تا هم گام موثري در هماهنگي دخل و خرج منزل برداشته باشيد و هم اينكه كمي به سمت غذاهاي سالمتر برويد. طرز تهيه كوكوي اسفناج را با هم بخوانيم.
مواد لازم كوكو اسفناج
- اسفناج: ۳۰۰ گرم
- تخممرغ: ۳ عدد
- پيازچه: ۲ عدد
- پياز: ۱ عدد
- آرد سفيد: ۲ قاشق غذاخوري
- زردچوبه: به ميزان لازم
- فلفل سياه: به ميزان لازم
- نمك: به ميزان لازم
طرز تهيه كوكوي اسفناج
مرحله اول
ابتدا اسفناج و پيازچه را به خوبي ميشوييم و خرد ميكنيم. حالا پياز را به صورت نگيني خرد ميكنيم و با مقدار كمي روغن در يك تابه ميريزيم و خوب تفت ميدهيم. پس از اينكه رنگ پياز تغيير كرد اسفناج و پيازچه را به تابه اضافه ميكنيم.
مرحله دوم
مواد داخل تابه را خوب تفت ميدهيم تا آب اضافي سبزيجات تبخير شود. بعد از اينكه آب اضافي سبزيجات تبخير شد آنها را كنار ميگذاريم تا سرد شوند. براي تهيه مايه كوكو سبزيجات تفت داده شده را داخل يك كاسه ميريزيم.
مرحله سوم
توجه داشته باشيد كه سبزيجات بايد به دماي محيط برسند تا هنگام اضافه كردن تخممرغ سفت نشوند. حالا تخممرغها را به صورت جداگانه در يك ظرف ديگر ميشكنيم و خوب ميزنيم و به مواد كوكو اضافه ميكنيم.
مرحله چهارم
در اينجا آرد سفيد را كم كم اضافه ميكنيم و مواد را هم ميزنيم تا آرد گلوله نشود. ادويهها (نمك، فلفل سياه و زردچوبه) را نيز به مايه كوكو اضافه ميكنيم. مواد كوكو را خوب مخلوط ميكنيم تا كاملا يكدست و صاف شوند.
مرحله پنجم
تابهاي را روي حرارت قرار ميدهيم و مقداري روغن به آن اضافه ميكنيم. پس از اينكه روغن داغ شد مانند كوكو سبزي مايه كوكو را بهصورت كامل داخل تابه ميريزيم. مايه كوكو را با قاشق در همه نقاط تابه بهصورت يكسان پخش ميكنيم.
مرحله ششم
در تابه را ميگذاريم و حرارت زير تابه را ملايم ميكنيم تا قسمت زيرين كوكوي ما سرخ شود. پس از اينكه سمت زيرين كوكوي اسفناج سرخ شد آن را با دقت برميگردانيم و اجازه ميدهيم سمت ديگرش نيز سرخ شود.
نكته مهم براي طرز تهيه كوكوي اسفناج
براي اينكه كوكوي اسفناج شما بهاندازه كافي پف كند بايد قبل از اضافه كردن تخممرغها، آنها را در يك ظرف جداگانه خوب بزنيد تا كاملا يكدست و صاف شوند. بعد از اينكه تخممرغها را خوب هم زديد بايد آنها را به مايه كوكوي اسفناج اضافه كنيد.
اگر به غذاهاي اسفناجي علاقه داريد، املت اسفناج و مرغ را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: رولت كلم غذاي لذيذ و خوشمزه را بخوانيد.