• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

لوبيا پلو شيرازي

۸۱ بازديد

لوبيا پلو شيرازي يكي از غذاهاي محلي و خوشمزه شيراز است.

لوبيا پلو شيرازي

لوبيا پلو شيرازي يا لوبيا چشم بلبلي پلو ، غذاي لذيذي است كه با شويد و لوبيا چشم بلبلي درست مي‌شود. اصل اين غذا با گوشت قلقلي است، ولي مي‌توان آن را با مرغ يا گوشت تكه اي هم طبخ كرد.

مواد لازم تهيه لوبيا پلو شيرازي :

  • برنج: ۳ پيمانه
  • لوبيا چشم بلبلي: يك و نيم پيمانه
  • گوشت چرخ كرده: ۲۰۰ گرم
  • پياز: يك عدد
  • زعفران دم كرده به ميزان لازم
  • ادويه كاري و دارچين به ميزان لازم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • شويد به ميزان لازم

لوبيا پلو

طرز تهيه لوبيا پلو شيرازي :

لوبيا چشم بلبلي را از شب قبل خيس كنيد تا نفخ آن از بين برود و خوب پخته شود.

لوبيا را پس از خيس خوردن آبكش كنيد و روي آن آب سرد بگيريد. سپس بگذاريد با مقداري آب بپزد.

برنج را هم چند ساعت در آب و نمك خيس كنيد. سپس در آب در حال جوش بريزيد و وقتي كمي نرم شد، آن را آبكش كنيد.

پياز را ريز رنده كرده و با گوشت چرخ كرده و كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد و ورز دهيد.

سپس گوشت قلقلي ها را آماده كرده و در روغن تفت دهيد تا سرخ شوند.

كف قابلمه مناسبي كمي روغن بريزيد و نان يا سيب زميني حلقه شده براي ته ديگ بگذاريد.

در قابلمه، لايه لايه برنج، لوبيا چشم بلبلي پخته شده، شويد، گوشت قلقلي، ادويه كاري و دارچين بريزيد.

در قابلمه را بگذريد تا برنج بخار كند. سپس دمكني بگذاريد تا لوبيا پلو دم بكشد.

قبل از اينكه دمكني بگذاريد، مقداري زعفران دم كرده روي غذا بريزيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد گوشت قلقلي را لا به لاي برنج دم نكنيد و پس از آماده شدن لوبيا پلو ، آن را كنار غذا سرو كنيد.

لوبيا پلو شيرازي را با سالاد شيرازي و انواع ترشي سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.